UGT INFORMA: SUPRIMITS I DESPLAÇATS. Adjudicació de destins.

6. Adjudicació

Accés a la Credencial Telemàtica

En atenció a la base setena de la convocatòria, la persona afectada que desitge tornar al seu centre en el cas que, a conseqüència de la configuració de la plantilla definitiva, sorgira una vacant en el centre de l’especialitat o de les especialitats de les quals siga titular, lloc d’àmbit al qual la seua especialitat estiga vinculada o de les habilitacions transitòries que tinguera reconegudes, podrà comunicar-ho mitjançant el tràmit de comunicació d’incidències que està definit a OVIDOC per a personal suprimit o desplaçat. Aquest tràmit estarà actiu a partir del dilluns 24 de juliol per OVIDOC

1. Resolució

Procediment de provisió de llocs per a suprimits i desplaçats.

2. Participants provisionals

[Data Pub.: 14/07/2023 15.20]

2.1. Reclamacions

Davant d’aquests llistats provisionals s’obrirà un termini de 2 dies hàbils per a formular reclamacions telemàtiques a través de l’URL https://ovidoc.edu.gva.es, apartat Tràmits – Incidències de provisió de places – Reclamació suprimits i desplaçats.

OVIDOC

3. Participants definitius

[Data Pub.: 20/07/2023]

4. Vacants

[Data Pub.: 20/07/2023]

5. Presentació d’instàncies

L’aplicació s’obrirà als participants el dia 20 de juliol de 2023 a les 15.30 hores i es tancarà el 21 de juliol de 2023 a les 10.00 hores.

El requisit lingüístic de llengua estrangera no es considerarà per a l’adjudicació de destinacions.

Accés a Petició Telemàtica per a Mestres

Accés a Petició Telemàtica per a Secundària i altres cossos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.