AFILIA’T A UGT. GRANS AVANTATGES

FORMULARI D’AFILIACIÓ.

Cal emplenar el formulari i enviar a:

Correu electrònic: ensenyamentpublic@ugtserveispublicspv.org
– UGT Difusió: 685128990.

AVANTATGES.

SERVEI JURÍDIC PER A PERSONES AFILIADES.

Si necessiteu utilitzar el Gabinet Tècnic Jurídic d’UGT-PV, dirigiu-vos a la Federació o seu de l’Estructura Comarcal més propera al vostre domicili i us assessorarem per a la solució del vostre problema.

L’assessoria jurídica d’UGT-PV es distribueix territorialment a totes i cadascuna de les comarques del País Valencià i presta servei jurídic a les treballadores i treballadors en general, als organismes de la UGT-PV i les afiliades i afiliats en particular.

València
C/ Arquitecte Mora 7, 1r. 46010 València
Tel.: 96 388 41 60
correu electrònic: ajuridica@pv.ugt.org

Horari d’AGOST : servei a la seu de València (permanent sense servei les diferents localitats de l’estructura comarcal) per atendre únicament els casos urgents amb termini (acomiadaments, sancions, etc…).
L´atenció als afiliats i afiliades es prestarà (trucant SEMPRE prèviament al telèfon 96 388 41 60) els DIMARTS i els DIJOUS d´Agost, l´horari serà des de les 9.30h fins a les 14.00h.

Durant el mes d’agost, el servei jurídic a les seus comarcals de València (Gandia, Sueca, Alzira, Xàtiva, Paterna, Sagunt, Benetússer, Llíria, Torrent, Bunyol, Manises i Ontinyent) es prestarà només a la seu de València.

Alacant
C/ Pablo Iglesias 23, 1r. 03004 Alacant
Tel.: 96 514 87 21
Correu electrònic: ajuridica.al@pv.ugt.org

Horari d’AGOST : servei a la seu d’Alacant (permanent sense servei les diferents localitats de l’estructura comarcal) per atendre únicament els casos urgents amb termini (acomiadament, sancions, etc…).
L’atenció als afiliats i afiliades es prestarà (trucant SEMPRE prèviament als telèfons 96 514 87 21 i 677 109 680) de DILLUNS a DIVENDRES entre les 10.00 hi les 13.00 hores.

Durant el mes d’agost, el servei jurídic a les seus comarcals d’Alacant (Elx, Torrevella, Alcoi, Oriola, Elda, Benidorm, Vila Joiosa i Dénia) es prestarà només a la seu d’Alacant.

Castelló
Plaça de les Aules, 5, 4t. 12001 Castelló
Tel.: 96 422 94 12
Correu electrònic: ajuridica.cs@pv.ugt.org

Horari d’AGOST: servei a la seu de Castelló (permanent sense servei les diferents localitats de l’estructura comarcal) per atendre únicament els casos urgents amb termini (acomiadament, sancions, etc…).
L´atenció als afiliats i afiliades es prestarà (trucant SEMPRE prèviament al telèfon 96 422 94 12) els DIMARTS i els DIJOUS d´Agost, l´horari serà des de les 10.00h. fins a les 13.00 h.

Durant el mes d’agost, el servei jurídic a les seus comarcals de Castelló (Segorbe, Vall d’Uixó, Onda, L’Alcora i Vinaròs) es prestarà només a la seu de Castelló.

Ordres jurisdiccionals:

  • SOCIAL ( DRET LABORAL ) : Assessorament i tramitació d’expedients (acomiadaments, reclamacions de quantitat, reconeixements de drets, sancions, prestacions de l’INSS i del SEPE).

Per als tres ordres jurisdiccionals següents, truca’ns i t’informarem :

  • CONTENCIÓS ADMINISTRATIU
  • ORDRE CIVIL
  • ORDRE PENAL

SERDUGT

SerdUGT, la plataforma de serveis dels nostres afiliats i afiliades.

Tots els avantatges a un clic per #SerDUGT .

Accedeix-hi siguis on siguis i aprofita tota una oferta de serveis d’oci, temps lliure, salut… amb descomptes exclusius.

ACTUALITZA LES TEUES DADES.

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.