MESA SECTORIAL 14 juliol 2022. Instruccions inici de curs 1r cicle infantil, FPA i EOI.

UGT ENSENYAMENT PV INFORMA

Mesa Sectorial d’Educació,  14 de juliol de 2022:

1. RESOLUCIÓ de__ de ____ de 2022 del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual s’aproven les instruccions en matèria d’ordenació acadèmica i d’organització de l’activitat docent als centres de formació de persones adultes sostinguts amb fons públics per al curs acadèmic 2022-2023.

ICONO PDF2

2. RESOLUCIÓ de __ de ____ de 2022 del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual s’aproven les instruccions per a l’organització i funcionament de les escoles infantils de primer cicle de titularitat de la Generalitat per al curs acadèmic2022-2023.

ICONO PDF2

3. RESOLUCIÓ de ___ de ____ de 2022 del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions entermes d’ordenació acadèmica i organització deles escoles oficials d’idiomes valencianes durantel curs 2022-2023.

ICONO PDF2

4. Torn obert de paraula.


UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.