UGT INFORMA. Personal desplaçat 23-24

Vos adjuntem les instruccions que s’han remés als centres d’educació infantil i primària que compten amb personal que es veu afectat per tindre unitats en No funcionament per al curs 2023-24, per al vostre coneixement.

Benvolguda directora, Benvolgut director,

El centre que vosté dirigeix compta per al curs 2023/2024 amb personal desplaçat per el no funcionament d’alguna unitat.
Adjunt es remet el manual d’instruccions per a la gravació de cessaments voluntaris de les persones que poden estar afectades per aquests desplaçaments.
El termini per a remetre l’annex signat a la direcció territorial (Alacant: infoprimaria.dta@gva.es, Castelló: primariaeducas@gva.es, València: personal_dtv@gva.es) de la persona o persones que cessen de manera voluntària finalitza el dia 11 de juliol.
Aquesta informació arribarà al servei de personal i es procedirà a la gravació com a personal desplaçat dels i de les docents que opten pel cessament voluntari.
Immediatament després, per als casos en què no hi haja personal voluntari, es gravaran les persones desplaçades forçoses.
Atentament,

Servei de gestió i determinació de plantilles de personal docent

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.