UGT INFORMA. Calendari dels examens de 2024 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.


El dissabte 19 d’octubre de 2024 es faran les proves escrites de l’A2, B1, B2, C1 i C2; i les orals es repartiran entre els dissabtes 26 d’octubre, 9 i 16 de novembre.
Les proves dels llenguatges específics es faran el dissabte 15 de juny i inclouen tres certificats de capacitació tècnica: llenguatge administratiu, correcció de textos i llenguatge als mitjans de comunicació.

En el cas dels nivells C1 i C2, les persones aspirants han de fer una sol·licitud de torn de matrícula com a requisit previ a la matriculació

Inscripció per a fer les proves

La inscripció serà via telemàtica en el web específic de la JQCV per a les proves de certificació, que s’activarà de manera progressiva en diferents dates segons els nivells.
El primer període de matriculació telemàtica: entre el 6 i el 10 de maig, serà el dels llenguatges específics. De les 9.00 h del 25 de juny a les 23.59 h de l’1 de juliol s’obrirà la matriculació telemàtica dels nivells A2, B1 i B2.

Els llenguatges específics com en els nivells A2, B1 i B2, la matrícula es farà sense necessitat de petició prèvia de torn.
Els nivells C1 i C2, les persones aspirants han de fer una sol·licitud de torn de matrícula com a requisit previ a la matriculació.

La sol·licitud de torn de matrícula del C1: Des de les 9.00 hores del dimecres 3 de juliol fins a les 9.00 hores del 8 de juliol, o fins que s’esgoten els torns.
La sol·licitud de torn de matrícula del C2, Des de les 10.00 hores del 3 de juliol fins a les 9.00 hores del 8 de juliol, o fins que s’esgoten els torns.
(Les persones aspirants amb torn assignat dels nivells C1 i C2 hauran de realitzar la matrícula telemàtica en la data i la franja horària que se’ls haja assignat.)

Horaris de les proves

Les proves escrites dels cinc nivells es faran el dissabte 19 d’octubre. A les 9.00 hores, la del B1 i la del C1; i les dels nivells A2, B2 i C2, a les 16.00 hores.
L’avaluació de l’àrea d’expressió i interacció orals es repartirà al llarg de tres dissabtes: el dia 26 d’octubre del C1, el 9 de novembre de l’A2, B1 i B2 i el dia 16 de novembre del C2.
Quant als certificats de capacitació tècnica, les proves tindran lloc el dissabte 15 de juny: a les 9.00 hores, les de llenguatge administratiu i les de correcció de textos; i a les 16.00 hores, les de llenguatge als mitjans de comunicació.UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.