UGT dona suport a les concentracions del professorat contra la mala gestió de la Conselleria d’educació.

Els sindicats UGT, CCOO i STEPV presents en la Mesa Sectorial d’Educació havien convocat les concentracions que han tingut una resposta majoritària.

Els docents s’han concentrat per mostrar el seu rebuig de les mesures emprades per Conselleria d’Educació, sobretot en la mala gestió realitzada en les adjudicacions.

Des de UGT, CCOO i STEPV exigim:

• Que les adjudicacions de places docents es realitzen correctament, dins del termini i en la forma escaient, sense errorades.

• Que no s’incrementen les hores lectives del professorat en l’ESO. La resolució de 28 d’agost de 2023 que ho estableix ha de derogar-se, recuperant la resolució de 12 de juliol de 2023 que executa en els seus justos termes el que estableixen les sentències del TSJCV, que anul·len els projectes interdisciplinaris com a assignatura obligatòria en l’ESO i no estableixen la seua substitució per l’increment de les hores lectives de matemàtiques i anglès.

• Que es respecte el valencià en l’ensenyament i el dret de tot l’alumnat a conéixer i usar la nostra llengua.

UGT Ensenyament valora la mobilització dels docents i considera que és un toc d’atenció a la Conselleria d’Educació que hauria de prendre nota del malestar. UGT demana al conseller que rectifique sobre els seus pronunciaments en matèria lingüística i mantinga el model de plurilingüisme que garanteix a tot l’alumnat la competència lingüística en les dues llengües oficials i en totes les comarques del País Valencià.

PREMSA:

  • Profesores se concentran contra las “nefastas” adjudicaciones, los horarios de ESO y para exigir “respeto al valenciano”: https://www.lavanguardia.com/local/valencia/20230920/9240666/profesores-concentran-nefastas-adjudicaciones-horarios-exigir-respeto-valenciano.html
  • Profesores se concentran contra las “nefastas” adjudicaciones, los horarios de ESO y para exigir “respeto al valenciano”:
    https://www.europapress.es/comunitat-valenciana/noticia-profesores-concentran-contra-nefastas-adjudicaciones-horarios-eso-exigir-respeto-valenciano-20230920143231.html
  • Cientos de profesores protestan en los centros educativos por la “nefasta gestión” de las adjudicaciones de plazas:
    https://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2023/09/20/cientos-profesores-protestan-centros-educativos-92318819.html
UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.