UGT, CCOO I STEPV convoquen concentracions de protesta en els centres educatius

Els sindicats STEPV, CCOO i UGT presents en la Mesa Sectorial d’Educació, convoquen al professorat valencià al fet que el pròxim 20 de setembre de 2023 es concentre, a l’hora del pati, a la porta dels centres educatius, per a mostrar el seu rebuig a les accions i mesures que el consell del Sr. Mazón, a través del seu conseller d’Educació, Sr. Rovira Jover, està adoptant i a la nefasta gestió realitzada en l’adjudicació de places docents a l’inici de curs.Des de STEPV, CCOO i UGT exigim:

• Que les adjudicacions de places docents es realitzen correctament, dins del termini i en la forma escaient, sense errors, per a evitar que es perjudique i maltracte al professorat.

• Que no s’incrementen les hores lectives del professorat en l’ESO. La resolució de 28 d’agost de 2023 que ho estableix ha de derogar-se, recuperant la resolució de 12 de juliol de 2023 que executa en els seus justos termes el que estableixen les sentències del TSJCV, que anul·len els projectes interdisciplinaris com a assignatura obligatòria en l’ESO i no estableixen, de cap manera, la seua substitució per l’increment de les hores lectives de matemàtiques i anglés.

• Que es respecte el valencià en l’ensenyament i el dret de tot l’alumnat a conéixer i usar la nostra llengua, com a llengua vehicular en la seua educació. Sí al valencià en l’ensenyament.

I, li diem, alt i clar, al conseller Rovira que el professorat no adoctrina, ensenya i educa.

Per tots aquests motius, demanem al professorat que es concentre i secunde aquestes propostes, el pròxim dia 20 de setembre de 2023, a l’hora del pati, en tots els centres educatius.

Mes informació:

Marc Candela (STEPV): Telf. +34 660 05 11 49.
Rafa Martinez (CCOO): Telf. +34 628 70 41 05.
Fco Javier Gonzalez Zurita (UGT). Telf. +34 685 128 991.

Podeu descarregar-vos el cartell per mostrar-lo en les concentracions:

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.