UGT, CCOO I STEPV convoquen concentracions de protesta en els centres educatius

Els sindicats STEPV, CCOO i UGT presents en la Mesa Sectorial d’Educació, convoquen al professorat valencià al fet que el pròxim 20 de setembre de 2023 es concentre, a l’hora del pati, a la porta dels centres educatius, per a mostrar el seu rebuig a les accions i mesures que el consell del Sr. Mazón, a través del seu conseller d’Educació, Sr. Rovira Jover, està adoptant i a la nefasta gestió realitzada en l’adjudicació de places docents a l’inici de curs.Des de STEPV, CCOO i UGT exigim:

• Que les adjudicacions de places docents es realitzen correctament, dins del termini i en la forma escaient, sense errors, per a evitar que es perjudique i maltracte al professorat.

• Que no s’incrementen les hores lectives del professorat en l’ESO. La resolució de 28 d’agost de 2023 que ho estableix ha de derogar-se, recuperant la resolució de 12 de juliol de 2023 que executa en els seus justos termes el que estableixen les sentències del TSJCV, que anul·len els projectes interdisciplinaris com a assignatura obligatòria en l’ESO i no estableixen, de cap manera, la seua substitució per l’increment de les hores lectives de matemàtiques i anglés.

• Que es respecte el valencià en l’ensenyament i el dret de tot l’alumnat a conéixer i usar la nostra llengua, com a llengua vehicular en la seua educació. Sí al valencià en l’ensenyament.

I, li diem, alt i clar, al conseller Rovira que el professorat no adoctrina, ensenya i educa.

Per tots aquests motius, demanem al professorat que es concentre i secunde aquestes propostes, el pròxim dia 20 de setembre de 2023, a l’hora del pati, en tots els centres educatius.

Mes informació:

Marc Candela (STEPV): Telf. +34 660 05 11 49.
Rafa Martinez (CCOO): Telf. +34 628 70 41 05.
Fco Javier Gonzalez Zurita (UGT). Telf. +34 685 128 991.

Podeu descarregar-vos el cartell per mostrar-lo en les concentracions:

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.