Anunci de Plataforma per l’ensenyament públic  de les accions per a la vaga del 23 de maig.

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic formada per UGT Ensenyament Serveis Públics PV (UGTSP-PV),  FAMPA-València, STEPV, Federació d’Educació CCOO PV, Escola Valenciana, CAVE-COVA, CGT PV-M, FAAVEM, FEPV, SEPC València, BEA, Sindicat d’Estudiants, Associació de Directors de Primària-PV, Associació de Directors de Secundària, Federació de Moviments de Renovació Pedagògica PV, ADIDE-PV, FAMPA-Enric Valor, FAMPA-Penyagolosa i València Laica,  ha informat este matí, a la Conselleria d’Educació, de les accions que es duran a terme en  relació amb la vaga unitària del dia 23 de maig entre les diferents organitzacions sindicals i socials.

En primer lloc, s’han convocat una sèrie de concentracions per als dies 9 i 16 de maig als centres amb els cartells de la convocatòria de vaga per manifestar el suport a l’escola pública i denunciar les polítiques de retallades, d’imposició del districte únic i maltractament cap el valencià per part de PP-VOX.

En segon lloc, el 15 de maig (dimecres) hi hauran assemblees per tal d’informar sobre la vaga a Castelló, València, Gandia i Alacant.

En tercer lloc, el 16 de maig (dijous), continuarem concentrant-se a les portes dels centres i, a més, la Plataforma ha convocat una concentració a les Corts Valencianes per denunciar les retallades produïdes a les EOI.

Finalment, el 23 de maig (dijous) dia de la vaga, es concentrarem a la província d’Alacant ( Alacant, Alcoi i Elx) a València i Castelló, a més, manifestacions per la vesprada a Alacant, València i Castelló.

A continuació, podeu llegir el manifest de la vaga del 23 de maig amb les raons pels quals s’ha decidit donar el pas de convocar la vaga per part de la comunitat educativa. La vaga es convoca per la millora de les condicions laborals dels docents, contra les retallades en l’educació pública, els les EOI,  el districte únic segregador, per l’oficialitat plena i efectiva de la nostra llengua a l’escola, per la reducció de la burocràcia, baixada de ràtios i reducció horària lectiva per a majors de 55 anys entre altres temes.

RAONS PER A FER LA VAGA EL 23 DE MAIG. Degradació de les condicions laborals del professorat El sector d’Ensenyament de la Federació de Serveis Públics d’UGT País Valencià considera que la vaga general educativa ha de servir per a la millora de les condicions laborals del professorat.Els problemes del personal docent han d’estar en … Sigue leyendo

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.