PARTICIPA. MESA SECTORIAL 04-07-24. MANUAL de Permisos i llicències.

El dia 4 de juliol ens han convocat dos Meses Sectorial d’Educació.

Si voleu fer-nos arribar diferents aportacions, podeu enviar-les al correu ensenyamentpublic@ugtserveispublicspv.org o per WhatsApp difusió 685128990 o per la resta de les nostres xarxes socials. Moltes gràcies.

Temes a tractar.

1.- Circular x/2024 de la direcció general de Personal Docent per la qual s’aprova el manual/instruccions de permisos i llicències del personal funcionari docent de centres públics de la Generalitat Valenciana en aplicació del decret 234/2022 de 30 de desembre pel qual es regulen les condicions de treball del personal docent no universitari funcionarial dependent de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport: permisos i llicències.

DOCUMENTACIÓ.

CIRCULAR X/2024 DE LA DIRECCIÓN GENERAL DE PERSONAL DOCENTE POR LA QUE SE APRUEBA EL MANUAL/INSTRUCCIONES DE PERMISOS Y LICENCIAS DEL PERSONAL FUNCIONARIO DOCENTE DE CENTROS PÚBLICOS DE LA GENERALITAT VALENCIANA EN APLICACIÓN DEL DECRETO 234/2022 DE 30 DE DICIEMBRE POR EL QUE SE REGULAN LAS CONDICIONES DE TRABAJO DEL PERSONAL DOCENTE NO UNIVERSITARIO FUNCIONARIAL DEPENDIENTE DE LA CONSELLERIA DE EDUCACIÓN, CULTURA Y DEPORTE: PERMISOS Y LICENCIAS.

Picture of UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.