UGT INFORMA. Mesa Sectorial 8 de febrer. Novetats Concurs de Trasllats.

Conselleria ens ha informat que es repetirà el concurs de trasllats solament en el cos de secundària i altres cossos (EOI, Ensenyaments Artístics i els Sectors Singulars).
A més, també intentarà agilitzar el procés per tal d’iniciar el concurs de trasllats actual però no es comprometen pel factor temps.
En relació amb el Concurs de trasllats del cos de mestres 22-23, es van adjudicar més places que les que varen ser adjudicades en el concurs de mèrits, per tant, no caldria repetir-lo.

Pel que fa al CT de secundària, Conselleria amb el Ministeri d’Educació ha realitzat un estudi per tal de perjudicar el menys possible la situació dels docents, ja que a més, recordem que el concurs de trasllats 22-23 fou d’àmbit estatal. En total s’oferiran 3.972 places addicionals.
En aquesta línia, segons l’estudi, afectaria més de 1.000 docents (772 sense destinació i 52 d’altres províncies)
En aquesta repetició del  CT del cos de secundària i altres cossos, s’iniciaria amb la publicació de les vacants provisionals i reclamacions, destinacions provisionals i reclamacions, publicació de les vacants definitives i destinacions definitives.

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.