UGT INFORMA: GUIA DE BENVINGUDA DE MUFACE PER ALS DOCENTS D’ENSENYAMENT NO UNIVERSITARI DE NOU INGRÉS 2023.

✅Si pertanys a cos adscrit al mutualisme administratiu.
✅Ets mutualista obligatori/a.


Després del teu nomenament, espera el 📩 MUFACE:

👉 Si pertanys a un cos docent no universitari amb període de pràctiques, podràs realitzar la teua opció de manera electrònica DESPRÉS DE SER NOMENAT L’1 DE SETEMBRE com a funcionari o funcionària en pràctiques o com a funcionari de carrera.
👉 Rebràs informació sobre en un correu electrònic de Muface, que s’enviarà a l’adreça que hages facilitat al teu òrgan de personal.
👉 NO HAS DE SOL·LICITAR RES FINS QUE NO REBES AQUEST EMAIL DE MUFACE.

Des d’UGT adjuntem la GUIA ELABORADA PER MUFACE PER ALS MUTUALISTES DE NOU INGRÉS 2023.

INFORMACIÓ WEB:


Nous mutualistes

Benvingut a la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l’Estat  ( MUFACE).

Esperem que la informació d’esta pàgina especial per a mutualistes obligatoris de nou ingrés li siga útil. Com sap, *Muface és un sistema d’assegurament públic en el qual pot realitzar-se  elecció d’entitat sanitària, així que vosté podrà optar sistemàticament sanitari públic ( INSS), o privat a través d’entitats concertades, i  en tots dos es garantix la provisió de la cartera de servicis del Sistema Nacional de Salut. Amb finalitats merament informatives, i perquè compte amb elements de juí per a realitzar la seua elecció, veja els enllaços que apareixen a continuació:

* Sistema sanitari públic.

SERVICIS PÚBLICS DE SALUT.

Entitats concertades: Les entitats privades que actualment tenen concert amb *Muface són les que seguixen. Entre en cada una i informe’s sobre la seua oferta.

     ADESLAS

     ASISA

     DKV

Pel que fa a el procediment per afiliació i realització de l’opció sanitària, hi ha dos sistemes:

1) NOUS / ES MUTUALISTES DOCENTS  I ALTRES COSSOS AMB ALTA MASSIVA: ELECCIÓ D’ENTITAT SANITÀRIA

Si ets docent de nou ingréso ou pertanys a un cos amb alta massiva (consulta a la teva òrgan de personal) , podràs realitzar la teva opció de manera electrònic DESPRÉS DE SER NOMENAT com a funcionari o funcionària en pràctiques o de carrera. Rebràs informació sobre això en un correu electrònic de Muface, que s’enviarà a l’adreça que hagis facilitat al teu òrgan de personal.No has de sol·licitar res fins que no rebis aquest email

Carta de benvinguda de la nostra directora general

Recordi:

  • Tots els nous mutualistes poden realitzar l’alta de beneficiaris electrònicament a la seu electrònica de MUFACE.Tots els beneficiaris han de ser donats d’alta quan el titular ingressa a l’Administració General de l’Estat, fos quin fos el sistema de cobertura anterior. Accedeixi al servei d.alta de beneficiaris.

2) NOUS MUTUALISTES SENSE PROCÉS D’ALTA MASSIVA(ENTRE UNS ALTRES, COS GENERAL ADMINISTRATIU, COS GENERAL AUXILIAR, TÈCNICS AUXILIARS D’INFORMÀTICA)

Si no ets docent o no pertanys a un cos amb alta massiva (consulta a la teva òrgan de personal), si us plau, llegeix les instruccions que conté el document següent, per al moment en què prenguis possessió com a funcionari:

PDF INSTRUCCIONS NOUS MUTUALISTES DE COSSOS SENSE ALTA MASSIVA

I recorda:

  • Tots els nous mutualistes poden realitzar l’alta de beneficiaris electrònicament a la seu electrònica de MUFACE. Accedeixi al servei en aquest enllaç.

RECOMANACIONS I GUIA PER TOTS NOUS I NOVES MUTUALISTES

Igualment, recomanem a tots els i les mutualistes que obtinguen ja alguna identificació electrònica vàlida ( Cl@ve Permanent o Cl@ve PIN, Certificat Electrònic o DNI electrònic) per a relacionar-se amb nosaltres, ja que algunes ajudes han de ser tramitades obligatòriament de manera digital.

Li recomanem l’ús de Cl@ve, que no precisa programari afegit ni targeta física. La identificació Cl@ve pot obtenir-la com s’indica en aquest enllaç

GUIA DE BIENVENIDA A NOUS MUTUALISTES 

Enllaç a la Guia de Bienvenida.   De moment només disponible en castellà, disculpi les molèsties

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.