El sindicat dona suport a les concentracions del professorat interí indignat per la mala gestió de Conselleria front les adjudicacions.UGT exigeix la solució definitiva dels problemes en les adjudicacions.

Els problemes informàtics continuen.” Aquesta frase ha estat ressonant durant aquestes setmanes amb relació a les adjudicacions d’inici de curs i posteriors. El passat 7 de setembre, en adjudicacions contínues, es varen adjudicar més de 1800 places amb nombroses incidències impossibilitant la incorporació del professorat en el seus llocs de treball i la correcta ocupació de les places oferides. UGT Ensenyament va fer un registre de cadascuna d’elles i es va traslladar a Conselleria. En aquest sentit, Conselleria es va comprometre a donar-ne solució, però no s’ha acomplit. A més, les que estan resoltes negativament no es dona cap mena d’explicació.

El dia 11 es va publicar el llistat de vacants per adjudicar-se el 12. El professorat que havia formalitzat la reclamació de les anteriors adjudicacions i que no estava resolta veien com es publicaven places que podien ocupar per ells. Una situació insostenible.

Però, a més, Conselleria publica les més de 2000 places i ajornen l’adjudicació al detectar-se nombroses errades, de nou.

Per tot això, el professorat interí indignat i amb motius, ha convocat una sèrie de concentracions a les portes de les Direccions Territorials de Castelló i Alacant i a Conselleria en València (9 h i 18 h)
Com totes les concentracions que el professorat interí ha convocat, UGT Ensenyament ha donat suport i continuarà amb la lluita dels drets i de la dignitat dels docents.

UGT Ensenyament no veu cap mena d’excusa perquè les adjudicacions flueixen de forma correcta. Exigim que les adjudicacions es publiquen segons el calendari establert i que marquen un horari i es compleix (no té sentit i és inhumà que el professorat estiga esperant tot el dia a la publicació dels llocs i de les adjudicacions)

En conclusió i mirant més enllà, les irregularitats ocasionades per part de Conselleria d’Educació afecta tant les docents i els docents que estan esperant que els adjudiquen, com als que estan en els centres substituint l’absència de professorat i sobretot, repercuteix en l’alumnat.

NOTÍCIES RELACIONADES: