UGT dona suport a les mobilitzacions del funcionariat de carrera

UGT s’oposa a la discriminació en l’accés a la Funció Pública docent del Funcionariat de Carrera. El sindicat reclama mesures urgents a la Conselleria i al Ministeri perquè el Concurs de Trasllats 23-24 no perjudique els funcionaris de carrera que han accedit a la Funció Pública docent a través d’una oposició i han fet les pràctiques estipulades.

🔴UGT dona suport a la concentració del col•lectiu per l’Accés Just al Funcionariat.

🟣El sindicat ha demanat en la reunió amb representants de Conselleria que es prenguen mesures urgents a favor de tot el funcionariat de carrera que ha fet les pràctiques estipulades i que participarà en el Concurs de Trasllats 23/24.

👉Contra la discriminació en l’accés a la Funció Pública docent.

👉Reclamem mesures urgents a la Conselleria i al Ministeri perquè el Concurs de Trasllats no perjudique els funcionaris de carrera que han accedit a la Funció Pública docent a través d’una oposició i han fet les pràctiques estipulades.

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.