UGT demana la retirada del decret que implanta el districte únic escolar.

–>El sindicat considera que el model d’admissió de l’alumnat del govern del PP-Vox és segregador.

El sindicat d’Ensenyament d’UGT Seveis Públics PV ha exigit la retirada del decret d’admissió de l’alumnat perquè considera que és un model que crea desigualtats, afavoreix la competència entre centres i segrega a l’alumnat per motius socioeconòmics.

Per a UGT quan només existeix un únic districte escolar s’afavoreix a les famílies amb més recursos econòmics i, per tant, s’està beneficiant uns interessos minoritaris i particulars en contra de l’interés general, és a dir, un model competitiu basat en la “llei de l’oferta i la demanda” totalment segregador.

Des d’UGT denunciem, en aquest sentit, la inclusió en la baremació del procés d’admissió d’un punt extra que podran fer-ne ús els centres, ja que aquest criteri contribueix a la “selecció” de l’alumnat per part dels centres educatius.

Per tot això UGT demana la retirada del decret i que s’òbriga una vertadera i autèntica negociació per a millorar el model actual d’admissió de l’alumnat als nostres centres educatius.

MESA SECTORIAL 21/12/23. Procés d’admissió curs 24-25.

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.