UGT i CCOO aconsegueixen que el Govern aprove la pujada salarial del 2,5% per a les empleades i empleats públics 

El Consell de Ministres de dimarts que ve dia 25 de juny aprovarà la pujada salarial recollida a l”Acord Marc per a una Administració del segle XXI’, signat per CCOO, UGT i el Govern d’Espanya. Una pujada salarial del 2,5% per a les empleades i els empleats públics per al 2024, amb caràcter retroactiu des del gener d’aquest any. 

Les empleades i empleats públics tindran la pujada salarial pactada per al 2024, 2.5% amb caràcter retroactiu des del gener. El Consell de Ministres de dimarts que ve dia 25 aprovarà la pujada salarial recollida a l’Acord Marc per a una Administració del segle XXI signat per CCOO, UGT i el Govern d’Espanya. 

Tot i que tard, es fa un pas més en el compliment de l’Acord. Tot això després del treball realitzat a les diferents comissions de seguiment de l’Acord i de la pressió duta a terme per CCOO i UGT per fer realitat el compromís adquirit de la pujada del 2,5%. 

Tot i aquest avenç, les dues organitzacions sindicals continuen treballant per al compliment de l”Acord Marc per a una Administració del segle XXI’ i negociant la jubilació parcial del personal funcionari i estatutari, amb l’objectiu que es pugui tancar l’acord abans de l’estiu. 

Amb UGT i CCOO hi ha CERTESES, altres ho reclamen no sent signants de l’Acord.

PREMSA

EL PAÍS: Los sindicatos anuncian que el Gobierno aprobará el martes un alza salarial del 2% para los trabajadores públicos
EL MUNDO: El Gobierno aprobará el martes la subida salarial del 2,5% a los funcionarios con carácter retroactivo