PARTICIPA. MESA SECTORIAL dia 4 de juliol de 2023. FP, PFQB, ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY, ARTÍSTIQUES IESPORTIUS

El dia 4 de juliol ens han convocat en Mesa Sectorial d’Educació per tractar diverses instruccions:

– Formació Professional de grau C, D i E.
– Programes formatius de qualificació bàsica.
– Ensenyaments professionals d’Arts Plàstiques i Disseny.
– Ensenyaments artístics elementals i professionals de Música i Dansa.
– Ensenyaments esportius de règim especial.


Per la qual cosa, la vostra opinió ens importa. Si voleu fer-nos arribar diferents aportacions, podeu enviar-les al correu següent o per whatssap difusió 685128990. Moltes gràcies. 

Per a qualsevol suggeriment o aportació: ensenyamentpublic@ugtserveispublicspv.org


DOCUMENTACIÓ

RESOLUCIÓ de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions sobre ordenació acadèmica i d’organització de l’activitat docent dels centres de la Comunitat Valenciana que durant el curs 2023-2024 impartisquen Formació Professional de grau C, D i E.

RESOLUCIÓ del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions per a l’organització i el funcionament dels programes formatius de qualificació bàsica en l’àmbit de la Comunitat Valenciana per al curs 2023- 2024.

RESOLUCIÓ del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es dicten instruccions sobre ordenació acadèmica i d’organització de l’activitat docent dels centres docents de la Comunitat Valenciana que durant el curs 2023-2024 impartisquen ensenyaments professionals d’Arts Plàstiques i Disseny.

5. RESOLUCIÓ del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions en matèria d’ordenació acadèmica i d’organització de l’activitat docent dels conservatoris i centres autoritzats d’ensenyaments artístics elementals i professionals de Música i Dansa de la Comunitat Valenciana per al curs 2023- 2024.

RESOLUCIÓ del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions en matèria d’ordenació acadèmica i d’organització de l’activitat docent en els centres que imparteixen ensenyaments esportius de règim especial a la Comunitat Valenciana, durant el curs 2023-2024.

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.