PARTICIPA. MESA SECTORIAL dia 4 de juliol de 2023.

El dia 4 de juliol ens han convocat en Mesa Sectorial d’Educació per tractar diverses instruccions:

– Formació Professional de grau C, D i E.
– Programes formatius de qualificació bàsica.
– Ensenyaments professionals d’Arts Plàstiques i Disseny.
– Ensenyaments artístics elementals i professionals de Música i Dansa.
– Ensenyaments esportius de règim especial.


Per la qual cosa, la vostra opinió ens importa. Si voleu fer-nos arribar diferents aportacions, podeu enviar-les al correu següent o per whatssap difusió 685128990. Moltes gràcies. 

Per a qualsevol suggeriment o aportació: ensenyamentpublic@ugtserveispublicspv.org


DOCUMENTACIÓ

RESOLUCIÓ de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions sobre ordenació acadèmica i d’organització de l’activitat docent dels centres de la Comunitat Valenciana que durant el curs 2023-2024 impartisquen Formació Professional de grau C, D i E.

RESOLUCIÓ del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions per a l’organització i el funcionament dels programes formatius de qualificació bàsica en l’àmbit de la Comunitat Valenciana per al curs 2023- 2024.

RESOLUCIÓ del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es dicten instruccions sobre ordenació acadèmica i d’organització de l’activitat docent dels centres docents de la Comunitat Valenciana que durant el curs 2023-2024 impartisquen ensenyaments professionals d’Arts Plàstiques i Disseny.

5. RESOLUCIÓ del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions en matèria d’ordenació acadèmica i d’organització de l’activitat docent dels conservatoris i centres autoritzats d’ensenyaments artístics elementals i professionals de Música i Dansa de la Comunitat Valenciana per al curs 2023- 2024.

RESOLUCIÓ del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions en matèria d’ordenació acadèmica i d’organització de l’activitat docent en els centres que imparteixen ensenyaments esportius de règim especial a la Comunitat Valenciana, durant el curs 2023-2024.

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.