HABILITACIONS. Llistat definitiu. Convocatòria d’adquisició de noves especialitats per al personal interí de la borsa de mestres.

Resolució definitiva

[Data Pub..: 21/06/2023]

RESOLUCIÓ de 21 de juny de 2023 de la directora general de Personal Docent, per la qual es publica el llistat definitiu del procediment d’adquisició de noves especialitats per a les persones integrants de la borsa de mestres que han prestat serveis en centres públics docents dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.


RESOLUCIÓ de 5 de juny de 2023 de la directora general de Personal Docent, per la qual es publica el llistat provisional del procediment d’adquisició de noves especialitats per a les persones integrants de la borsa de mestres que han prestat serveis en centres públics docents dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Llistat provisional de persones sol·licitants amb especialitats reconegudes i no reconegudes

TERMINI: S’informa que a partir de les 10.00 hores del dia 06 de juny fins a les 10.00 hores del dia 08 de juny de 2023, es podran realitzar les reclamacions.

Correu electrònic de contacte: habilitacion_bolsa@gva.es


Convocatòria 2023

RESOLUCIÓ de 26 d’abril de 2023, de la Direcció General de Personal Docent, per la qual es convoca el procediment d’adquisició de noves especialitats per a les persones integrants de la borsa de mestres que han prestat serveis en centres públics docents dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Sol·licitud

El termini de presentació de sol·licituds i documentació serà des de les 10.00 hores del dia 27 d’abril de 2023 fins a les 10.00 hores del dia 09 de maig de 2023.

Les sol·licituds es realitzaran telemàticament, a través de la URL https://ovidoc.edu.gva.es/

Termini finalitzat

  • Correu electrònic de contacte: habilitacion_bolsa@gva.es

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.