PARTICIPA MESA SECTORIAL 16-05-24: Currículums dels cicles de grau mitjà i de grau superior, en aplicació del Reial decret 659/2023, de 18 de juliol.

El dia 16 de maig ens han convocat en Mesa Sectorial d’Educació per tractar els Currículums dels cicles de grau mitjà i de grau superior, en aplicació del Reial decret 659/2023, de 18 de juliol.

Per la qual cosa, la vostra opinió ens importa. 
Si voleu fer-nos arribar diferents aportacions, podeu enviar-les al correu ensenyamentpublic@ugtserveispublicspv.org o per WhatsApp difusió 685128990 o per la resta de les nostres xarxes socials. Moltes gràcies.

DOCUMENTACIÓ.

Projecte d’Orde de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, per la qual es desenvolupen i concreten determinats aspectes dels currículums dels cicles de grau mitjà i de grau superior, en aplicació del Reial decret 659/2023, de 18 de juliol, pel qual es desenvolupa l’ordenació del Sistema de Formació Professional.

Torn obert de paraula.

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.