FeSP-UGT organitza unes jornades sobre el futur dels Centres Especials d’Ocupació


Leer en Castellano.

El Sector d’Ensenyament de FeSP-UGT celebra hui a Madrid una jornada sobre el present i el futur dels Centres Especials d’Ocupació (CEE). Entre els objectius d’aquesta trobada estan l’estudi, anàlisi i debat de l’article 29.2 del XV Conveni col·lectiu general de Centres i Serveis d’atenció a persones amb discapacitat, referent a les retribucions dels treballadors dels CEE.

La jornada s’emmarca en la campanya de defensa empresa per la Federació d’Empleades i Empleats dels Serveis Públics d’UGT per l’estabilitat dels treballadors dels centres especials d’ocupació, així com de la millora de les seues condicions laborals i de la unificació a l’alça dels seus salaris, independentment de si aquests són d’iniciativa social o no ho són.

En el programa de la trobada destaca la taula redona a la qual assistiran els representants de les dues patronals majoritàries del sector, que han mostrat discrepàncies entre si pel polèmic article 29.2 del conveni col·lectiu.En ella intervenen Ángel Luis González com a President de CONACEE i Josefa Torres, Secretària General de FEACEM. 

També participa, per a establir la posició de la Unió General de Treballadors, la Secretària Confederal d’UGT, Adela Carrió.

La jornada compta així mateix amb dues ponències jurídiques necessàries per al ple coneixement dels CEE i del futur laboral dels seus més de 100.000 treballadors, independentment de si tenen o no cap discapacitat.

La primera la imparteix Agustín Cámara Coordinador dels Serveis Jurídics de FeSP-UGT, que es referirà a la subrogació en els Centres Especials d’Ocupació; i la segona Patricia Gómez Gil, qui centrarà la seua ponència en els aspectes jurídics en els CEE en el XV Conveni Col·lectiu.La ponència inicial, emmarcant la posició de FeSP-UGT en la negociació col·lectiva i que marcarà la línia del debat, és a càrrec del responsable del Sindicat d’Ensenyament Privat, Jesus Gualix.FeSP-UGT traslladarà les conclusions d’aquesta jornada de debat i treball a la negociació col·lectiva.

Per part de la nostra Federació van assistir a aquestes jornades Ana B. Beltrán Pardo i María J. Navarro García.

 

 

 

FeSP-UGT organiza unas jornadas sobre el futuro de los Centros Especiales de Empleo

El Sector de Enseñanza de FeSP-UGT celebra hoy en Madrid una jornada sobre el presente y el futuro de los Centros Especiales de Empleo (CEE). Entre los objetivos de este encuentro están el estudio, análisis y debate del artículo 29.2 del XV Convenio colectivo general de Centros y Servicios de atención a personas con discapacidad, en lo referente a las retribuciones de los trabajadores de los CEE.

La jornada se enmarca en la campaña de defensa emprendida por la Federación de Empleadas y Empleados de los Servicios Públicos de UGT por la estabilidad de los trabajadores de los centros especiales de empleo, así como de la mejora de sus condiciones laborales y de la unificación al alza de sus salarios, independientemente de si estos son de iniciativa social o no lo son.

En el programa del encuentro destaca la mesa redonda a la que asistirán los representantes de las dos patronales mayoritarias del sector, que han mostrado discrepancias entre sí por el polémico artículo 29.2 del convenio colectivo.

En ella intervienen Ángel Luis González como Presidente de CONACEE y Josefa Torres, Secretaria General de FEACEM. También participa, para establecer la posición de la Unión General de Trabajadores, la Secretaria Confederal de UGT, Adela Carrió.

La jornada cuenta asimismo con dos ponencias jurídicas necesarias para el pleno conocimiento de los CEE y del futuro laboral de sus más de 100.000 trabajadores, independientemente de si tienen o no discapacidad alguna.

La primera la imparte Agustín Cámara Coordinador de los Servicios Jurídicos de FeSP-UGT, que se referirá a la subrogación en los Centros Especiales de Empleo; y la segunda Patricia Gómez Gil, quien centrará su ponencia en los aspectos jurídicos en los CEE en el XV Convenio Colectivo.

La ponencia inicial, enmarcando la posición de FeSP-UGT en la negociación colectiva y que marcará la línea del debate, corre a cargo del responsable del Sindicato de Enseñanza Privada, Jesus Gualix.

FeSP-UGT trasladará las conclusiones de esta jornada de debate y trabajo a la negociación colectiva.

Por parte de nuestra Federación asistienron a estas jornadas Ana B. Beltrán Pardo y María J. Navarro García.