UGT INFORMA: Assemblea i documentació sobre la regulació fase de pràctiques.

La Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació, estableix en la disposició addicional dotzena que el sistema d’ingrés en la funció pública docent serà el de concurs oposició convocat per les respectives administracions educatives. Així mateix, determina que existirà una fase de pràctiques que podrà incloure cursos de formació i constituirà part del procés selectiu.
El Reglament d’ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats en els cossos docents, aprovat pel Reial decret 276/2007, de 23 de febrer, estableix en l’article 30 «Regulació de la fase de pràctiques» que les administracions educatives regularan l’organització de la fase de pràctiques, que inclourà un període de docència directa que formarà part del procediment selectiu i que tindrà per objecte comprovar l’aptitud per a la docència de les persones aspirants seleccionades. Aquest període d’exercici de la docència en centres públics es desenvoluparà sota la tutoria de professorat experimentat, tindrà una duració superior a un trimestre i no superior a un curs escolar i podrà incloure cursos de formació.
Mitjançant l’Ordre 45/2021, de 28 de desembre, es va convocar el procediment selectiu d’ingrés en el cos docent de mestres (DOGV 9253).

LLEGIR MÉS…



 

 



Picture of UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.