UGT INFORMA: Procediment d’incorporació a la borsa als opositors que es van presentar a l’oposició del 2024 i que no van superar la primera prova.

CONVOCATÒRIA

S’ha publicat la resolució per la qual s’acrediten dels requisits generals i específics de titulació de les persones participants en el procediment selectiu de concurs oposició per a l’ingrés en el cos de mestres, convocat per l’Orde 11/2023, de 19 de desembre, que no van superar la primera prova (A+B) de la fase d’oposició i que no tenen habilitada l’especialitat per la qual es van presentar al procediment selectiu, per a la seua incorporació o habilitació en la borsa del cos de mestres. En aquest sentit hi ha dos annexes: el annex I per aquelles persones que no han d’acreditar la titulació i l’annex II, si que hauran de pujar-la.

Les persones participants en l’oposició 2024 del cos de Mestres, que no van superar la primera prova (A+B) de la fase d’oposició i que apareixen publicades en l’ANNEX I, no han d’aportar documentació, ja que s’ha revisat d’ofici l’acreditació dels requisits generals i específics de titulació requerits, després de la consulta telemàtica de les seues dades.
Seran incorporades a la borsa una vegada finalitzat aquest procediment.

 Les persones participants en l’oposició 2024 del cos de Mestres, que no van superar la primera prova (A+B) de la fase d’oposició, que no tenen habilitada l’especialitat per la qual es van presentar al procediment selectiu i als qui no se’ls ha pogut acreditar d’ofici el compliment dels requisits generals i específics, ANNEX II, han de presentar documentació i seguir el procediment de la resolució 22 de octubre de 2024.

TITULACIÓ NO ACREDITADA: En el cas que la seua titulació acadèmica no li haja acreditat per a l’especialitat presentada pot comprovar en els documents de difícil cobertura les titulacions que acrediten directament i les que necessiten requisits complementaris per a aportar-los.

El termini de presentació del tràmit telemàtic de sol·licitud per a l’acreditació abastarà des de les 13:00 hores del dia 23 d’octubre de 2024 fins a les 13:00 hores del dia 4 d de novembre de 2024.

Correu electrònic de contacte: habilitacion_bolsa@gva.es

Obert el procediment per a incorporar a la borsa als opositors que es van presentar a l’oposició del 2024, que no van superar la primera prova (A+B) de la fase d’oposició i que no tenen habilitada l’especialitat per la qual es van presentar al procediment selectiu.

Picture of UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.