UGT INFORMA: Convocatòria BORSA de persones expertes en el sector productiu.

Seguint indicacions de la direcció general de Formació Professional us adjuntem la RESOLUCIÓ DE 6 de SETEMBRE DE 2024, DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE PERSONAL DOCENT I DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE FORMACIÓ PROFESSIONAL, DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, CULTURA, UNIVERSITATS I OCUPACIÓ, PER LA QUAL ES CONVOCA LA BORSA DE PERSONES EXPERTES DEL SECTOR PRODUCTIU PER A LA IMPARTICIÓ DE DETERMINATS MÒDULS PROFESSIONALS DEL CICLES FORMATIUS I CURSOS D’ESPECIALITZACIÓ.


Els qui desitgen formar part del Llistat de Persones Expertes del Sector Productiu hauran d’emplenar i presentar la seua sol·licitud a través del corresponent formulari electrònic. Este formulari estarà disponible en el portal de la Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació, en la Direcció general d’FP, a partir de la publicació de la present Resolució.

-En la seua sol·licitud, les persones candidates hauran d’assenyalar els mòduls professionals en els quals volen ser inscrits, així com les províncies de la Comunitat Valenciana en les quals volen ser contractats.
-La sol·licitud es formalitzarà mitjançant el formulari electrònic adjuntant la documentació digitalitzada acreditativa dels requisits de la convocatòria:

  1. Vida Laboral de la Tresoreria General de la Seguretat Social.
  2. Certificat o Còpia del Contracte de Treball amb empresa o entitat, on figure el lloc i les funcions desenrotllades pel candidat,
  3. Declaració Responsable de reunir els requisits exigits en esta Resolució, amb indicació expressa de les funcions desenrotllades pel candidat en el sector productiu corresponent.
  4. Les sol·licituds podran presentar-se a partir de la publicació de la present Resolució, i durant el període improrrogable de deu dies naturals, a través del següent enllaç: https://forms.edu.gva.es/index.php/495917