MESA SECTORIAL: Instruccions ISEACV, retribucions funcionariat pràctiques 2021-2022, adjudicació temporal inspecció.

Mesa Sectorial d’Educació,  dia 21 de juliol de 2022:

1. Resolució de __ de juliol de 2022, de la direcció de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana, per la qual es dicten instruccions per al curs 2022-2023 en els centres que imparteixen ensenyaments artístics superiors.

ICONO PDF2

 

  • Necessària creació d’un grup de treball per al curs vinent per tal de tractar l’ordre de desenvolupament.
  • Eliminació de la càrrega burocràtica.
  • Eliminació dels Plans de contingència. Cal continuar amb les mesures COVID, donada l’augment de casos actuals.
  • Estudi i ampliació de les plantilles.
  • Que les substitucions es realitzen de forma immediata.
  • Necessari marcar a les instruccions el repartiment del pèrit horari. (un mínim)
  • Contractació d’especialistes: procediment obert i transparent.

2. Esborrany proposta de Decret del Consell pel qual es fixen les retribucions que hauran de percebre les persones que hagen sigut nomenades funcionaris en pràctiques dels cossos docents dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

ICONO PDF2

  • Pagament de triennis i sexennis: La Conselleria es compromet a aprovar aquest decret que reconeix el cobrament de les retribucions pertinents.
  • Respecte a l’acord de pagament efectuat es ratifica l’acord de la Mesa General que es compromet a cobrir amb el 3% de la pujada de massa salarial acordada.
  • S’intentarà fer efectiva a 1 de setembre de 2021 la pujada de massa salarial acordada d’Educació, Cultura i Esport.
  • Ugt reclama que s’estenga el pagament ja que no observa impediment jurídic per a atendre aquesta reivindicació sindical. La retroactivitat estaria justificada i coberta per un acord de vigor de quatre anys. D’aquesta manera es podria pagar des de 2019 els complements del professorat en practiques dels diferents cossos.

3. Resolució de xx de juliol de 2022, de la directora general de Personal Docent, per la qual es convoca l’acte per a l’adjudicació de llocs de treball amb caràcter temporal en la Inspecció d’Educació en l’àmbit de la Generalitat Valenciana als inspectors i inspectores, sense destinació definitiva; seguidament, es convoca als inspectors i inspectores, segons la llista ordenada que s’ha generat després del procés selectiu convocat per l’Ordre 1/2020, i finalment es convoca  les persones participants en el procés d’incorporació a borsa convocat per Resolució d’1 d’octubre de 2021.

ICONO PDF2

  • Valoració positiva de la regulació del procés.

TORN OBERT:

En el torn obert de paraula UGT ha reivindicat:

– L’accés a la inspecció de mestres i mestres.

– Ha lamentat que el calendari haja quedat ja definit per eliminació de gestió dels processos.

OPOSICIONS COS DE MESTRES.

– Queixa del criteri seguit per les Comissions  Baremadoras de les oposicions al cos de mestres. Entenem que les notes a l’apartat 3.1 només haurien de ser tingudes en compte per a aquest