PARTICIPA.MESA SECTORIAL 6 juliol 2022. INSTRUCCIONS INICI DE CURS FP, PROGRAMES FORMATIUS (BÀSICA), ART PLÀSTIQUES, MÚSICA, ESPORT.

 

UGT ENSENYAMENT PV INFORMA

Mesa Sectorial d’Educació, que se celebrarà el dia 6 de juliol de 2022:

 

1. RESOLUCIÓ del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, por la que se dicten instruccions sobre ordenació acadèmica i d’Organització de l’activitat docent de los centres de la Comunitat Valenciana que durant el curso 2022-2023 impartisquen cicles de Formació Professional de grau bàsic, de grau mitjà, de grau superior i cursos d’especialització.

2. RESOLUCIÓ del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions per a l’organització i el funcionament dels programes formatius de qualificació bàsica en l’àmbit de la Comunitat Valenciana per al curs 2022-2023.

3. RESOLUCIÓ de xx de xx de 2022, del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es dicten instruccions sobre ordenació acadèmica i d’organització de l’activitat docent dels centres docents de la Comunitat Valenciana que durant el curs 2022-2023 impartisquen ensenyaments professionals d’Arts Plàstiques i Disseny.

4. RESOLUCIÓ xxx del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions en matèria d’ordenació acadèmica i d’organització de l’activitat docent dels conservatoris i centres autoritzats d’ensenyaments artístics elementals i professionals de Música i Dansa de la Comunitat Valenciana per al curs 2022- 2023.

5. RESOLUCIÓ de X de juliol de 2022, del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions en matèria d’ordenació acadèmica i d’organització de l’activitat docent en els centres que imparteixen ensenyaments esportius de règim especial a la Comunitat Valenciana, durant el curs 2022-2023


Participa i fes-nos arribar les teues aportacions.

 

CORREU: ensenyament@ugtserveispublicspv.org

 

 


DOCUMENTACIÓ: ESBORRANYS DELS DOCUMENTS QUE ES TRACTARAN EN LA MESA SECTORIAL D’EDUCACIÓ EL DIA 6 DE JULIOL.