UGT INFORMA: CONCURS DE DIRECTORES I DIRECTORS Resolució de llistes provisionals de persones admeses i excloses per al Concurs de Directors de 2022

CONCURS DE DIRECTORES I DIRECTORS
Resolució de llistes provisionals de persones admeses i excloses per al Concurs de Directors de 2022 de les direccions territorials d’Educació, Cultura i Esport d’Alacant, Castelló i València.
Termini d’esmena
Segons la base cinquena de la convocatòria, les persones aspirants excloses disposaran d’un termini de set dies naturals, a partir de l’endemà de la publicació en la pàgina web. És a dir, per a poder sol·licitar a través d’OVIDOC que s’esmene el defecte que haja motivat la seua exclusió. Des del dia 17 de març de 2022 a les 00:00:00 h fins al dia 23 de març de 2022 a les 23:59:59 h.

1. Resolució provisional

2. Llistats provisionals

3. Termini d’esmena

Segons la base cinquena de la convocatòria, les persones aspirants excloses disposaran d’un termini de set dies naturals, a partir de l’endemà de la publicació en la pàgina web. És a dir, per a poder sol·licitar a través d’OVIDOC que s’esmene el defecte que haja motivat la seua exclusió. Des del dia 17 de març de 2022 a les 00:00:00 h fins al dia 23 de març de 2022 a les 23:59:59 h.

En relació amb la base cinquena, apartat 1 de la Resolució de 20 de febrer de 2022, de la directora general de Personal per la qual es convoca procediment selectiu de nomenament de directores i directors de centres docents públics de titularitat de la Generalitat Valenciana, les reclamacions es gestionaran a través d’OVIDOC, sol·licitant que s’esmene el defecte que haja motivat la seua exclusió. L’Annex IV (Full d’autobaremació) esmenat s’haurà de remetre al correu electrònic comisiones_servicio@gva.es

Accés a OVIDOC