PRIVADA-CONCERTADA: Resolució parcial de la convocatòria de subvencions destinades a la reposició i renovació de llibres de text i material curricular.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport

RESOLUCIÓ de 9 de novembre de 2021, del director general de Centres Docents, per la qual es resol parcialment la convocatòria de subvencions per als centres privats concertats i centres de titularitat de les corporacions locals de la Comunitat Valenciana destinades a la reposició i renovació de llibres de text i material curricular, per al curs escolar 2021-2022, corresponents a les etapes d’Educació Primària, Educació Especial, Educació Secundària Obligatòria i Formació Professional Bàsica. [2021/11450]

 

Primer

Resoldre parcialment la convocatòria i concedir, als centres docents que figuren en l’annex I, els imports per a fer efectiu el pagament destinat a la reposició i renovació de llibres de text i material curricular per al curs 2021-2022, per un import total de 51.921,83 euros.

LLEGIR MÉS…

 



Conselleria de Educación, Cultura y Deporte

RESOLUCIÓN de 9 de noviembre de 2021, del director general de Centros Docentes, por la que se resuelve parcialmente la convocatoria de subvenciones para los centros privados concertados y centros de titularidad de las corporaciones locales de la Comunitat Valenciana destinadas a la reposición y renovación de libros de texto y material curricular, para el curso escolar 2021-2022, correspondientes a las etapas de Educación Primaria, Educación Especial, Educación Secundaria Obligatoria y Formación Profesional Básica. [2021/11450]

 

Primero

Resolver parcialmente la convocatoria y conceder, a los centros docentes que figuran en el anexo I, los importes para hacer efectivo el pago destinado a la reposición y renovación de libros de texto y material curricular para el curso 2021-2022, por un importe total de 51.921,83 euros.

LEER MÁS…

Picture of UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos

UGT Servicios Públicos es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.