UGT INFORMA: Instruccions per l’obtenció del graduat i graduada en ESO per a persones majors de 18 anys.

RESOLUCIÓ de 18 d’octubre de 2021, de la Direcció General d’Innovació Educativa i Ordenació, per la qual es convoquen les proves del curs acadèmic 2021-2022 i es dicten les instruccions que regulen el procediment administratiu per a la inscripció i gestió de la prova perquè les persones majors de díhuit anys puguen obtindre directament el títol de graduat o graduada a Educació Secundària en la Comunitat Valenciana. [2021/10553]

Durant el curs acadèmic 2021-2022 hi haurà dues convocatòries de la prova perquè les persones majors de díhuit anys puguen obtindre directament el títol de graduat o graduada en Educació Secundària, la primera de les quals se celebrarà el dia 21 de gener de 2022, i la segona, el dia 3 de juny de 2022.

Requisits de participació

Poden inscriure’s per a la realització de la prova per a l’obtenció del títol de graduat o graduada en Educació Secundària aquelles persones que complisquen, com a mínim, díhuit anys durant l’any 2022.

Procediment i termini de presentació de la sol·licitud d’inscripció

1. La inscripció de la prova contempla dos procediments: un primer, electrònic, mitjançant el qual es realitza la sol·licitud d’inscripció, i un segon, per a la presentació d’aquesta sol·licitud impresa.

2. Per a realitzar la sol·licitud d’inscripció cal seguir aquestes instruccions:

2.1. Part electrònica a través de la plataforma habilitada. La persona participant ha d’emplenar la sol·licitud d’inscripció i, si s’escau, la sol·licitud d’exempció del mòdul de Valencià mitjançant un únic model de sol·licitud, disponible en la pàgina web següent: http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=1638. A fi que les persones interessades que no disposen de la connexió necessària puguen realitzar aquesta inscripció, els centres públics de Formació de Persones Adultes de titularitat de la Generalitat Valenciana han de facilitar, en el seu calendari i horari general de funcionament, un espai proveït d’ordinador amb connexió a internet.

Els terminis d’inscripció són els següents:

– Primera convocatòria: des del dia 25 d’octubre de 2021 fins al dia 8 de novembre de 2021, ambdós inclosos.

– Segona convocatòria: des del dia 10 de març de 2022 fins al dia 24 de març de 2022, ambdós inclosos

 


RESOLUCIÓN de 18 de octubre de 2021, de la Dirección General de Innovación Educativa y Ordenación, por la que se convocan las pruebas del curso académico 2021- 2022 y se dictan las instrucciones que regulan el procedimiento administrativo para la inscripción y gestión de la prueba para que las personas mayores de dieciocho años puedan obtener directamente el título de graduado o graduada en Educación Secundaria en la Comunitat Valenciana. [2021/10553]