UGT INFORMA: Carta de vacunació persones del vostre centre que no van rebre la primera dosi // Carta de vacunación personas del centro que no recibieron la primera dosi

Estimada directora, estimat director,

Us escrivim aquesta carta per a indicar-vos com procedir perquè es realitze la vacunació d’aquelles persones del vostre centre que no van rebre la primera dosi de la vacuna al març/abril o que s’han incorporat amb posterioritat a la primera fase de vacunació.

A partir del dilluns 7 de juny i fins al 10 de juny estarà disponible en ITACA3-GADProcedimientos-Incidències de Salut-Vacunació COVID, l’opció de menú per a la introducció de les dades de les persones que han de vacunar-se.

Aquesta opció de menú serà visible per als perfils de director/a, responsable COVID i titular de centre concertat o privat.

El centre podrà introduir les dades de tot el personal docent o no docent que NO haja rebut la primera dosi de la vacuna al març/abril, siga major d’edat i desitge vacunar-se. Haurà d’indicar nom i cognoms, document identificatiu (DNI/Nie/Passaport), any de naixement, número de telèfon mòbil i número de SIP.

Una vegada finalitzat el procés d’enregistrament de les dades de totes les persones implicades, es tancarà el llistat amb l’acció “certificar”, de manera idèntica a com es va fer en el procés de març. El centre tindrà disponible un llistat amb tot el personal inclòs en la nova llista. La informació subministrada pels centres serà traslladada des de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que serà l’encarregada de contactar amb el personal implicat per a a indicar-li el lloc, la data i l’hora per a fer efectiva la vacunació. Com sempre, us agraïm la vostra col·laboració i el treball que esteu realitzant.

Rebeu una cordial salutació.

Signat: Miguel Soler Gracia.



Estimada directora, estimado director,

Os escribimos esta carta para indicaros cómo proceder para que se realice la vacunación de aquellas personas de vuestro centro que no recibieron la primera dosis de la vacuna en marzo/abril o que se han incorporado con posterioridad a la primera fase de vacunación.

A partir del lunes 7 de junio y hasta el 10 de junio estará disponible en ITACA3-GADProcedimientos-Incidencias de Salud-Vacunación COVID, la opción de menú para la introducción de los datos de las personas que deben vacunarse.

Esta opción de menú será visible para los perfiles de director/a, responsable COVID y titular de centro concertado o privado.

El centro podrá introducir los datos de todo el personal docente o no docente que NO haya recibido la primera dosis de la vacuna en marzo/abril, sea mayor de edad y desee vacunarse. Deberá indicar nombre y apellidos, documento identificativo (DNI/Nie/Pasaporte), año de nacimiento, número de teléfono móvil y número de SIP.

Una vez finalizado el proceso de grabación de los datos de todas las personas implicadas, se cerrará el listado con la acción “certificar”, de forma idéntica a como se hizo en el proceso de marzo. El centro tendrá disponible un listado con todo el personal incluido en la nueva lista. La información suministrada por los centros será trasladada desde la Conselleria d’Educación, Cultura y Deporte a la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública, que será la encargada de contactar con el personal implicado para a indicarle el lugar, la fecha i la hora para hacer efectiva la vacunación. Como siempre, os agradecemos vuestra colaboración y el trabajo que estáis realizando.

Recibid un cordial saludo.

Firmado: Miguel Soler Gracia