COVID-19. 23 març: Carta vacunació per als centres docents i QÜESTIONARI.// Carta vacunación para los centros docentes y CUESTIONARIO

23 MARÇ 2021. NOVA CARTA VACUNACIÓ MASIVA



La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, de manera conjunta amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ha organitzat novament el Pla de vacunació del personal dels centres educatius.
 
El CISNS es va decidir reprendre el Pla de vacunació i ampliar el límit d’edat a 65 anys. Una notícia excel·lent per al conjunt de les persones que treballen als centres educatius amb edats compreses entre els 55 i els 65 anys.  La vacunació es realitzarà durant els dies 26 de març per la vesprada, 27 de març tot el dia, 31 de març per la vesprada i el dia 1 d’abril pel matí. (En total 5 sessions de vacunació).

Amb la finalitat de poder ajustar les citacions de vacunació de cada centre actualitzarà les llistes abans de demà dimecres 24 de març a les 14 hores.

Mòdul específic d’ITACA3 ja està accessible de nou en ITACA3-GAD Gestió Administrativa>Procediments>Incidències Salut- >Vacunació Covid únicament per a les persones amb perfil de direcció.

Cada centre educatiu ha de designar una persona en representació del centre en el Punt de Vacunació, qui ha d’acudir amb 30 minuts d’antelació a l’hora de cita fixada per al seu centre, amb la llista de les persones que han sigut convocades amb independència de si acudiran a vacunar-se o no.

Hi haurà un control d’entrada, on estaran una persona representant de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i una altra de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. A aquestes persones s’haurà de dirigir la persona que represente al centre educatiu, perquè li indique el lloc en el qual s’ha de situar per a anar marcant les persones que arriben del seu centre i que puguen passar al recinte de vacunació.

Una vegada finalitzada la vacunació del personal del seu centre, signarà la llista i l’entregarà a la persona representant de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport que estiga en aquest Punt de Vacunació.

Reiterem que és molt important respectar les hores de citació per a evitar el màxim possible les aglomeracions, que el procés es duga a terme de manera ordenada i amb la suficient comprensió per totes les persones davant de la complexitat d’aquest repte.

 

 

RECORDA PORTAR AMB TÚ: 

  • DNI/NIE o passaport.
  • Targeta SIP o el número.
  • Qüestionari emplenat actualitzat dia 23 de març i que substitueix al del dia 4 de març.

 

ENLLAÇ NOU QÜESTIONARI DE VACUNACIÓ. 23 MARÇ

 

 


En els següents enllaços adjuntem la carta amb la nova informació:

  

CARTA DE VACUNACIÓ

CARTA DE VACUNACIÓN

 



 

 ENLLAÇ PÀGINA EDUCACIÓ. COVID19