DOCENTS: GRÀCIES PEL VOSTRE ESFORÇ, DEDICACIÓ I PROFESSIONALITAT. JUNTS HO ACONSEGUIREM!



CONTEU-NOS EL VOSTRE TREBALL AMB L’ALUMNAT



Benvolgudes i benvolguts companyes i companys:

Moltes gràcies per la vostra resposta a la nostra crida. Ja hem rebut un bon grapat de vídeos amb els vostres testimonis, mostrant tot el treball que esteu fent amb el vostre alumnat des de les vostres cases. La vostra experiència segur que servirà per a motivar a altres companys i companyes i ens ajudarà a seguir treballant perquè els nostres alumnes continuen amb el seu procés d’aprenentatge de la millor manera possible.

En els propers dies anirem enviant-vos tots els testimonis que hem rebut.

Grácies a tots i totes per la vostra col·laboració!

Ara, més que mai, els docents sou imprescindibles!



 TodosTestimonios2



Benvolguts i benvolgudes companys i companyes:

Ens agradaria que ens enviàreu vídeos i fotos vostres amb les activitats, materials i recursos educatius que esteu utilitzant amb el vostre alumnat, per a posar en valor la valuosa tasca que esteu duent a terme en aquests difícils moments. També podeu contar-nos el procés del treball que feu, quines dificultats us esteu trobant, quina és l’actitud dels alumnes, etc.

Poden ser vídeos realitzats amb el vostre telèfon mòbil (no cal que siguen de gran qualitat, només que es vegen i s’escolten mitjanament bé, i a ser possible en HORITZONTAL). És important que no es mostren cares de menors d’edat.

Per favor, envieu-nos l’enllaç des d’on es puga descarregar el vostre vídeo (Youtube, Drive, etc) al correu següent: ensenyament@fespugtpv.org

Si no el teniu penjat a cap plataforma, podeu enviar-lo per correu com un arxiu adjunt, sempre que no pese més de 15 Mb. A l’enviar-nos els vostres vídeos i fotos esteu donant tàcitament el vostre consentiment perquè siguen publicats per part de la FeSP UGT PV.

Amb els vídeos i fotos que ens envieu farem un muntatge i el difondrem per les xarxes socials i pels canals habituals de comunicació.

Gràcies a tots i totes per la vostra tasca i dedicació professional.

Ara més que mai, els docents som imprescindibles!

Junts ho aconseguirem!



El Sector d'Ensenyament de FeSP-UGT ha posat en marxa una campanya en xarxes socials per a rendir un xicotet homenatge al professorat, que continua exercint les seues tasques docents en unes circumstàncies i unes condicions com les actuals molt diferents a les que són habituals; així com a l'alumnat, que ha hagut d'adaptar-se i seguir la seua formació lluny de les aules i les seues professores i professors ha posat.
Els vídeos recullen alguns testimoniatges de docents de tots els nivells de l'ensenyament: Infantil, Primària, Secundària i Universitat, en els quals donen compte de la seua manera de treballar i mantindre l'activitat formativa amb el seu alumnat en aquests dies difícils de confinament domiciliari per a combatre el coronavirus.


#OrgulldeSerMestre #EsteVirusLoParamosUnidos #QuedateEnCasa