NOMENAMENT COM A FUNCIONARIAT DE CARRERA DELS I LES MESTRES SELECCIONADES EN 2018

BOEEnhorabona a totes i tots. Comproveu que les vostres dades són correctes. En breu arribaran a la direccions territorials d’Educació els vostres títols com a funcionaris i funcionàries de carrera i us comunicaran a través del centre educatiu que ja el teniu disponible per a la seua retirada.

Com a complement d’aquesta ordre, la direcció territorial d’Educació d’Alacant ha dictat aquestes instruccions (segurament extensibles a les altres dues direccions territorials d’Educació):

Davant els dubtes, sobre Reconeixement de Serveis Previs i Sexennis, que vénen plantejant els mestres, que han sigut nomenats Funcionaris de Carrera per Ordre EFP/88/2020, de 23 de gener (BOE 04-02-2020), s’informa el següent, per a la seua comunicació als interessats:

  • Es procedirà d’OFICI, per part d’aquesta Direcció Territorial, al Reconeixement de Serveis Previs i de Sexennis, NO havent de presentar cap sol·licitud.
  • NOMÉS hauran de sol·licitar el Reconeixement, enviant l’Annex II (model oficial), que s’adjunta, degudament emplenat, a l’e-mail: serveisprimaria@gva.es, aquells mestres que tinguen serveis prestats com a Docents, fora de la Comunitat Valenciana i/o serveis prestats en altres Administracions Públiques, de qualsevol Comunitat Autònoma, inclosos la Valenciana, adjuntant l’Annex I (certificat de serveis previs), expedit per l’organisme corresponent (NO Full de serveis).
  • Si ja ho han sol·licitat, NO han de tornar a sol·licitar-ho.
  • Els efectes econòmics, que corresponguen, de triennis i sexennis, seran amb data 1-09-2019.
  • Les resolucions dels interessats s’enviaran al centre. 

DOCUMENTACIÓ: