julio 30, 2021

INSTRUCCIONS INICI DE CURS 21-22: Unitats específiques ubicades en centres docents // Unidades específicas ubicadas en centros docentes.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport   ENLLAÇ DIRECTE: RESOLUCIÓ de 27 juliol de 2021, del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions per a l’organització i el funcionament de les unitats específiques ubicades en centres docents ordinaris sostinguts amb fons públics per al curs 2021-2022.

Llegir més »

29-07-2021. MESA SECTORIAL: Sesión monográfica de Formación Profesional: UGT pide conocer y evaluar la situación del profesorado técnico de FP en la Comunidad Valenciana, tras declararlo a extinguir por la LOMLOE.

  UGT pide en Mesa Sectorial de Educación conocer y evaluar la situación del profesorado técnico de FP en la Comunidad Valenciana, tras declararlo a extinguir por la LOMLOE. UGT demana en Mesa Sectorial d’Educació conéixer i avaluar la situació del professorat tècnic d’FP a la Comunitat Valenciana, després de

Llegir més »

INSTRUCCIONS INICI CURS 21-22 : Centres Educació Especial.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ENLLAÇ DIRECTE: RESOLUCIÓ de 27 de juliol de 2021, del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions per a l’organització i el funcionament dels centres d’educació especial sostinguts amb fons públics per al curs 2021-2022. [2021/8251]   Conselleria de Educación,

Llegir més »