UGT INFORMA: Llistat definitiu de centres que podran rebre un/a auxiliar de conversa en llengua estrangera, alemany, francès i italià.

UGT INFORMA: Llistat definitiu de centres que podran rebre un/a auxiliar de conversa en llengua estrangera, alemany, francès i italià.

RESOLUCIÓ de 21 de juny de 2022, de la Direcció General d'Innovació Educativa i Ordenació, per la qual es publica la llista definitiva de centres educatius que en el curs 2022-2023 podran rebre un/a auxiliar de conversa en llengua estrangera, alemany, francés i italià. [2022/5997]

(DOGV núm. 9372 de 30.06.2022) Ref. Base de dades 005931/2022

La Direcció General d'Innovació Educativa i Ordenació, a proposta de la comissió de valoració del Servei d'Educació Plurilingüe, dicta la resolució definitiva de centres sol·licitants, ordenats segons la puntuació obtinguda, per a acollir un/a auxiliar de conversa en el curs 2022-2023, conforme s'estableix en l'apartat nové de la Resolució de l'11 d'abril de 2022, de la Direcció General d'Innovació Educativa i Ordenació, per la qual es convoca el procediment de sol·licitud de participació en el procés de selecció dels centres públics que seran proposats al Ministeri d'Educació i Formació Professional per a l'assignació d'auxiliars de conversa en llengües estrangeres per al curs 2022-2023 (DOGV 28.04.2022).
Es constituirà una llista d'espera ordenada per llengua i per puntuació amb els centres als quals no s'haja proposat l'adjudicació d'auxiliar.

València, 21 de juny de 2022.– La directora general d'Innovació Educativa i Ordenació: Reis Gallego Perales.

 

LLEGIR MÉS...

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".