PIALP: RESOLUCIÓ de 20 de juny de 2022 per la que es modifica la Resolució de 18 de maig de 2022, per la qual s'estableixen el calendari i el procés d'admissió i matrícula per al curs 2022-2023 en les EOI.

PIALP: RESOLUCIÓ de 20 de juny de 2022 per la que es modifica la Resolució de 18 de maig de 2022, per la qual s'estableixen el calendari i el procés d'admissió i matrícula per al curs 2022-2023 en les EOI.

El punt 5 del resolc tercer de la Resolució de 18 de maig de 2022 estableix que, per als cursos presencials curriculars i complementaris, s'ha de fer una sol·licitud d'admissió a través de l'assistent telemàtic, d'acord amb el procediment establit en l'apartat quart d'aquesta resolució.
Atés que l'oferta dels cursos complementaris no és definitiva, ja que depén de l'organització dels centres i de l'equip docent que finalment forme part del claustre del curs 2022-2023.
Atés que el procediment d'admissió telemàtica no té carregats els grups complementaris de referència.
Atés que el període de formalització matrícula per al curs 2022-2023 dels cursos complementaris serà de l'1 al 29 de juliol de forma presencial en cada escola.
Atés que la modificació es produeix abans del venciment del termini establit en la Resolució de 18 de maig de 2022.
Atés el que estableix l'article 32 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, resolc:

Únic
Modificar el punt 5 del resolc tercer de la Resolució de 18 de maig de 2022, del director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, per la qual s'estableix el calendari i el procés d'admissió i matrícula per al curs acadèmic 2022-2023 en les escoles oficials d'idiomes de la Comunitat Valenciana, que queda redactat de la forma següent.
5. Les persones sol·licitants admeses en el PIALP de nou ingrés, tant als cursos presencials curriculars i complementaris com als cursos en línia, podran consultar la llista d'admesos a partir del dia 15 de juny de 2022 en el web https://eoi.gva.es/va/admissio-i-matricula/matricula-professorat-programa-pialp. Per als cursos presencials curriculars hauran de fer una sol·licitud d'admissió a través de l'assistent telemàtic, d'acord amb el procediment establit en l'apartat quart d'aquesta resolució. En cas de no realitzar aquesta sol·licitud d'admissió a través de l'assistent telemàtic en convocatòria ordinària o no lliurar la documentació al centre abans del dia 29 de juliol, s'entén que el candidat o candidata desisteix del seu dret a la plaça vacant i tindrà l'oportunitat de tornar a participar com a alumnat PIALP en l'admissió extraordinària. El procediment de sol·licitud de matrícula de nou ingrés als cursos en línia s'establirà mitjançant resolució expressa amb posterioritat a la publicació d'aquesta resolució.
Aquesta resolució produeix efectes l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.


València, 20 de juny de 2022.- El director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme: Rubén Trenzano Juan.

LLEGIR MÉS....

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".