UGT INFORMA: Audiència pública en relació al projecte d'ordre de l'organització i el funcionament de l'orientació educativa.

UGT INFORMA: Audiència pública en relació al projecte d'ordre de l'organització i el funcionament de l'orientació educativa.

Informació pública de l'obertura d'un període d'audiència pública en relació al projecte d'Ordre de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport per la qual es regulen determinats aspectes de l'organització i el funcionament de l'orientació educativa i professional en el sistema educatiu valencià.
D'acord amb el que estableix l'article 43.1.c de la Llei 5/1983, de 30 de desembre, del Consell, i en compliment del tràmit d'audiència previst en l'article 52 del Decret 24/2009, de 13 de febrer, del Consell, sobre la forma, l'estructura i el procediment d'elaboració dels projectes normatius.
De conformitat amb el que estableix l'article 133 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, la Direcció General d'Inclusió Educativa inicia un període d'audiència pública del projecte d'Ordre de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport per la qual es regulen determinats aspectes de l'organització i el funcionament de l'orientació educativa i professional en el sistema educatiu valencià, durant un termini de quinze dies hàbils, comptat a partir de l'endemà de la publicació del present anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
El projecte d'ordre podrà ser consultat en el web de la conselleria d'Educació, Cultura i Esport:
https://ceice.gva.es/va/web/inclusioeducativa/normativa-en-tramitacio

 

CONSULTA PÚBLICA

Projecte d’Ordre, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es regulen determinats aspectes de l’organització i el funcionament de l’orientació educativa i professional en el sistema educatiu valencià.Les al·legacions, suggeriments o observacions poden dirigir-se a la Direcció General d'Inclusió Educativa, situada a l'avinguda de Campanar, 32, 46015 València, o a través del correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

València, 21 de juny de 2022.– La directora general d'Inclusió Educativa: Raquel Andrés Gimeno

LLEGIR MÉS...

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".