UGT INFORMA: Carta informativa adaptació guia+ Guia d'actuació davant casos COVID-19 en Centres Educatius.

UGT INFORMA: Carta informativa adaptació guia+ Guia d'actuació davant casos COVID-19 en Centres Educatius.

CARTA INFORMATIVA SOBRE LA SITUACIÓ COVID.10 GENER 2022.  ENLLAÇ DOCUMENT. 

 

Estimada directora, Estimat director,

El 4 de gener de 2022 es va celebrar una reunió de la Conferència Sectorial d'Educació, conjuntament amb la Conferència General de Política Universitària i el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut. En l'esmentada reunió, les diferents CCAA van informar de la situació en els seus respectius àmbits territorials i van acordar per unanimitat mantindre l'activitat educativa presencial en totes les etapes i nivells educatius en les dates previstes de retorn a l'activitat lectiva.

En l'esmentada reunió les autoritats sanitàries van informar que estaven treballant en l'adaptació de la Guia de detecció de casos en l'àmbit educatiu per a l'actual conjuntura.

La Comissió de Salut Pública del Consell Interterritorial, en data 8 de gener de 2022, va acordar, basant-se en la proposta formulada per la Ponència d'Alertes i Plans de Preparació i Resposta, l'adaptació temporal de la Guia de detecció de casos en l'àmbit educatiu per a l'actual conjuntura d'increment accelerat de la transmissió a Espanya, a la vista de l'experiència acumulada de control de la transmissió en centres educatius i el compromís amb la presencialidad i la seguretat en les aules.

Segons se'ns ha indicat, esta adaptació durarà mentres la situació epidemiològica es mantinga en l'escenari actual d'alta circulació viral i s'anirà revisant en funció de l'evolució de la situació epidemiològica i de la nova informació que es dispose sobre les variants circulants.

En el document que us adjuntem s'indica com actuar davant de l'aparició de casos, en funció del nombre de casos que es produïsquen en un aula, així com la duració i les persones que han de realitzar la quarantena en funció de les distintes situacions descrites en el document.

Hui, dia 9 de gener de 2022, hem rebut el document indicat i immediatament ho hem remés a tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana per procedir a la seua aplicació en els casos que es produïsquen a partir del retorn a l'activitat escolar el 10 de gener.

Us agraïm, una vegada més, el vostre treball i col·laboració per continuar gestionant esta pandèmia, amb l'objectiu d'oferir a tota la comunitat educativa el millor funcionament possible dels centres. *ADAPTACIÓ DE LA GUIA D'ACTUACIÓ DAVANT L'APARICIÓ DE CASOS DE COVID-19 EN CENTRES EDUCATIUS A UN CONTEXT D'ALTA CIRCULACIÓ DE VIRUS SARS-CoV-2. ENLLAÇ GUIA

 

 

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".