UGT INFORMA: Reunió informativa JORNADA CONTÍNUA

UGT INFORMA: Reunió informativa JORNADA CONTÍNUA

Reunió telemàtica informativa sobre les esmenes presentades a la mesa sectorial d’Educació del dia 7 d’octubre de 2021.

ENLLÇ A LA MESA SECTORIAL D'EDUCACIÓ DEL 7 D'OCTUBRE DE 2021.

L’estructura de la reunió consistirà en:

1. Exposició general de situació de les esmenes plantejades, argumentació de les acceptacions i dels rebutjos, per part de la direcció general.
2. Torn obert per a intervencions sindicats convocats. 
3. Cloenda de la reunió

 

UGT ENSENYAMENT DONA SUPORT A LA JORNADA CONTÍNUA

EL SINDICAT LAMENTA QUE NO SHAJA NEGOCIAT EN UNA NOVA MESA SECTORIAL

UGT Ensenyament PV dona suport a la Jornada Contínua dels centres escolars del País Valencià. El sindicat ha participat en la reunió informativa al voltant de la nova Ordre sobre la Jornada Contínua i ha lamentat enèrgicament que l’Administració no haja convocat una segona Mesa Sectorial per a negociar les esmenes presentades pels sindicats, fet que ha qualificat d’insòlit.

El sindicat s’adhereix a les veus que critiquen el fet que la Conselleria haja enviat al Consell Escolar el document de les esmenes presentades pels sindicats sense la possibilitat de negociar-les prèviament en una nova mesa sobre aquesta important qüestió.

UGT ha exigit a l’administració més transparència sobre el contingut de les esmenes presentades pel Consell Escolar a la nova Ordre. El sindicat dona suport a les esmenes presentades pels diferents sindicats perquè milloren el text de l’anterior ordre, encara que no entén com no s’hagen pogut negociar com “sempre s’havia fet abans”.

UGT ha demanat que les activitats extraescolars siguen totalment gratuïtes a tots els centres per evitar l’exclusió d’una part de l’alumnat amb menys recursos. El sindicat també ha mostrat la seua preocupació sobre els CRA i els centres incomplets. En aquest sentit, defensa el dret d’aquests centres educatius de poder triar el tipus de jornada escolar.

Per al sindicat és fonamental que els i les docents puguen millorar la conciliació de la vida laboral i familiar, amb una major preparació de les classes i amb un major rendiment al matí dels alumnes.

  UGT ENSEÑANZA APOYA LA JORNADA CONTINUA

EL SINDICATO LAMENTA QUE NO SE HAYA NEGOCIADO EN UNA NUEVA MESA SECTORIAL.UGT Enseñanza PV apoya a la Jornada Continua de los centros escolares del País Valenciano. El sindicato ha participado en la reunión informativa alrededor de la nueva Orden sobre la Jornada Continua y ha lamentado enérgicamente que la Administración no haya convocado una segunda Mesa Sectorial para negociar las enmiendas presentadas por los sindicatos, hecho que ha calificado de insólito.

El sindicato se adhiere a las voces que critican el hecho que la Consellería haya enviado al Consejo Escolar el documento de las enmiendas presentadas por los sindicatos sin la posibilidad de negociarlas previamente en una nueva mesa sobre esta importante cuestión.

UGT ha exigido a la administración más transparencia sobre el contenido de las enmiendas presentadas por el Consejo Escolar a la nueva Orden. El sindicato apoya a las enmiendas presentadas por los diferentes sindicatos porque mejoran el texto de la anterior orden, aunque no entiende como no se hayan podido negociar como “siempre se había hecho antes”.

UGT ha pedido que las actividades extraescolares sean totalmente gratuitas en todos los centros para evitar la exclusión de una parte del alumnado con menos recursos. El sindicato también ha mostrado su preocupación sobre los CRA y los centros incompletos. En este sentido, defiende el derecho de estos centros educativos de poder elegir el tipo de jornada escolar.

Para el sindicato es fundamental que los y las docentes puedan mejorar la conciliación de la vida laboral y familiar, con una mayor preparación de las clases y con un mayor rendimiento por la mañana de los alumnos.

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".