MESA SECTORIAL 11 NOVEMBRE 2021: Projecte i Ordre d'admissió en els centres docents públics i privats concertats.

MESA SECTORIAL 11 NOVEMBRE 2021: Projecte i Ordre d'admissió en els centres docents públics i privats concertats.

MESA SECTORIAL D'EDUCACIÓ 10 NOVEMBRE DE 2021

Per ordre del secretari autonòmic d’Educació iFormació Professional, us convoquem a la reuniótelemàtica de la Mesa Sectorial d’Educació, que se celebrarà el dia 11 de novembre de 2021, a les10:30 hores, amb el següent ordre del dia:

1. Projecte de Decret ___/2021, de ___ de ___,del Consell, pel qual es modifica el decret 40/2016, de 15 d'abril, pel qual es regula l'admissió en els centres docents públics i privats concertats que imparteixen ensenyaments d'Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat.

ENLLAÇ DOCUMENTACIÓ

2. ORDRE __/2021, de___., de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, de modificació del'Ordre 7/2016, de 19 d'abril, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es regula el procediment d'admissió del'alumnat en els centres docents sostinguts ambfons públics de la Comunitat Valenciana que imparteixen ensenyaments d'Educació Infantil,Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat.

ENLLAÇ DOCUMENTACIÓ

3. Torn obert de paraula

 

Hui 11 de novembre de 2021 s'ha celebrat la taula sectorial d'educació en la qual s'han tractat les modificacions del decret i de l'ordre d'admissió de l'alumnat a la Comunitat Valenciana.

L'objectiu d'aquestes modificacions ha sigut l'adaptació de la normativa d'aplicació vinculant al procés d'admissió.

Des de l'administració s'ha dialogat i reflexionat sobre la necessitat de fer d'aquesta normativa una eina que permeta evolucionar al sistema d'elecció de centre per a consolidar l'accés en condicions d'igualtat per part de tot l'alumnat, així com la millora i eficàcia del procediment d'escolarització.

S'anticiparà el procés d'admissió i el seu calendari s'establirà en la Resolució d'admissió.

 MESA SECTORIAL DE EDUCACIÓN 10 DE NOVIEMBRE DE 2021.

Por orden del secretario autonómico de Educacióny Formación Profesional, les convocamos a la reunión telemática de la Mesa Sectorial de Educación, que se realizará el día 11 de noviembre de 2021, a las 10:30 horas, con el siguiente orden del día:

1. Proyecto de Decreto ___/2021, de ___ de ___,del Consell, por el cual se modifica el decreto 40/2016, de 15 de abril, por el que se regula la admisión en los centros docentes públicos y privados concertados que imparten enseñanzas de Educación Infantil, Educación Primaria, Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato.

ENLLAÇ DOCUMENTACIÓ

2. ORDEN __/2021, de___, de la Conselleria de Educación, Cultura y Deporte, de modificación de la Orden 7/2016, de 19 de abril, de laConselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte, por la cual se regula el procedimiento de admisión del alumnado en los centros docentes sostenidos con fondos públicos de la Comunitat Valenciana que imparten enseñanza sde Educación Infantil, Educación Primaria, Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato.

ENLACE DOCUMENTACIÓN

3.Turno abierto de palabra

 

Hoy 11 de noviembre de 2021 se ha celebrado la mesa sectorial de educación en la que se han tratado las modificaciones del decreto y de la orden de admisión del alumnado en la Comunidad Valenciana.

El objetivo de estas modificaciones ha sido la adaptación de la normativa de aplicación vinculante al proceso de admisión.

Desde la administración se ha dialogado y reflexionado sobre la necesidad de hacer de esta normativa una herramienta que permita evolucionar al sistema de elección de centro para consolidar el acceso en condiciones de igualdad por parte de todo el alumnado, así como la mejora y eficacia del procedimiento de escolarización.

Se anticipará  el proceso de admisión y su calendario se establecerá en la Resolución de admisión.

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".