Logo
Imprimir esta página

UGT INFORMA: Conveni de Formació Permanent entre UGT-Serveis públics i la UNED preparatoris d'oposicions cos de docents.

UGT INFORMA: Conveni de Formació Permanent entre UGT-Serveis públics i la UNED preparatoris d'oposicions cos de docents.

Conveni de Formació Permanent entre UGT-Serveis públics i la UNED preparatoris d'oposicions cos de docents.

Estimades companyes i companys:

UGT-Serveis Públics conjuntament amb la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED), ha signat un Conveni per a la realització de Formació Permanent et per a preparació d'oposicions a funcionaris docents no universitaris en Infantil, Primària i Secundària.

Aquest conveni té per objecte establir les línies de col·laboració entre totes dues Institucions per a la difusió del programa modular d'Expert Universitari dins de postgrau i desenvolupament professional de la UNED titulat: Preparació d'oposicions per a l'accés al cos de mestres/as d'infantil i primària (A2) i professors/as d'ensenyament secundari (A1), entenent sota aquest títol, les tres etapes educatives que comporten a la consecució de diferents postgraus d'expert universitari.

Aquest  Conveni compromet a la nostra organització UGT-Serveis Públics a col·laborar en la publicitat i difusió del curs a nivell estatal dins de les seues vies de comunicació amb afiliades/dues i interessades/us. L'organització sindical es compromet a mantindre un “bàner” (objecte de publicitat digital) tant en la pàgina d'inici del sector corresponent a nivell nacional i també en la zona de la pàgina web destinada a serveis a l'afiliat com en les seus autonòmiques, amb la publicitat del curs negociant la ubicació del mateix (secció d'ensenyament del sindicat i en l'esmentada zona destinada als serveis per a l'afiliat).

Així mateix, es compromet a remetre correus electrònics informatius de l'activitat a les seues afiliades/us amb la informació i enllaç abans del començament de l'activitat formativa, de manera que arribe a les afiliades i afiliats de les diferents parts del territori nacional.

  • El conveni comporta un 10% de descompte en la matriculació del curs per a les afiliades i afiliats a UGT-Serveis Públics, que es mantindrà des de la signatura d'aquest conveni i durant tota la vigència d'aquest, que en principi serà de quatre cursos acadèmics.
  • Totes les gestions administratives per a la inscripció del curs seran dutes a terme per la *UNED.
  • Tota la informació ampliada la trobàreu en el següent enllaç

https://www.fespugt.es/sectores/ensenanza/noticias/29524-formacion-permanente-uned-y-ugt-servicios-publicos

 

Confiem en el compromís adquirit de divulgació i publicitat en tots i cadascun dels vostres territoris, tant en les vostres xarxes socials com l'enviament personalitzat a tota les afiliades i afiliats d'ensenyament UGT Serveis Públics.

Salutacions cordials.

 


 


 

Convenio de Formación Permanente entre UGT-Servicios públicos y la UNED preparatorios de oposiciones cuerpo de docentes.

Estimadas compañeras y compañeros:

UGT-Servicios Públicos conjuntamente con la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED), ha firmado un Convenio para la realización de Formación Permanente te para preparación de oposiciones a funcionarios docentes no universitarios en Infantil, Primaria y Secundaria.

Este convenio tiene por objeto establecer las líneas de colaboración entre ambas Instituciones para la difusión del programa modular de Experto Universitario dentro de postgrado y desarrollo profesional de la UNED titulado: Preparación  de oposiciones para el acceso al cuerpo de maestros/as de infantil y primaria (A2) y profesores/as de enseñanza secundaria  (A1), entendiendo bajo este título, las tres etapas educativas que conllevan a la consecución de diferentes postgrados de experto  universitario.

Dicho Convenio compromete a nuestra organización  UGT-Servicios Públicos a colaborar en la publicitación y difusión del curso a nivel estatal dentro de sus vías de comunicación con afiliadas/dos e interesadas/os. La organización sindical se compromete a mantener un “banner” (objeto de publicidad digital) tanto en la página de inicio del sector correspondiente a nivel nacional y también en la zona de la página web destinada a servicios  al afiliado como en las sedes autonómicas, con la publicidad del curso negociando la ubicación del mismo (sección de enseñanza del sindicato y en la mencionada zona destinada a los servicios para el afiliado).

Asimismo, se compromete a remitir correos electrónicos informativos de la actividad a sus afiliadas/os con la información y enlace antes del comienzo de la actividad formativa, de manera que llegue a las afiliadas y afiliados de las distintas partes del territorio nacional.

  • El convenio conlleva un 10% de descuento en la matriculación del curso para las afiliadas y afiliados a UGT-Servicios Públicos, que se mantendrá desde la firma de este convenio y durante toda la vigencia del mismo, que en principio será de cuatro cursos académicos.
  • Todas las gestiones administrativas para la inscripción del curso serán llevadas a cabo por la UNED.
  • Toda la información ampliada la encontrareis en el siguiente enlace

https://www.fespugt.es/sectores/ensenanza/noticias/29524-formacion-permanente-uned-y-ugt-servicios-publicos

Confiamos en el compromiso adquirido de divulgación y publicitación en todos y cada uno de vuestros territorios, tanto en vuestras redes sociales como el envío personalizado a toda las afiliadas y afiliados de enseñanza UGT Servicios Públicos.

Saludos cordiales.

UGT.es | Aviso legal | Contacte
@FeSP-UGT 2018

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".