ADJUDICACIONS INICI CURS. Mestres, Secundària i altres cosos // Maestros, Secundaria y otros cuerpos.

ADJUDICACIONS INICI CURS. Mestres, Secundària i altres cosos // Maestros, Secundaria y otros cuerpos.

COS DE MESTRES - PARTICIPANTS

1. Participació

Hauran de participar tots els mestres relacionats en les bases II i III de la resolució.
Els funcionaris de carrera que participen amb caràcter forçós i els funcionaris en pràctiques hauran de fer constar necessàriament l'orde de preferència de les províncies. Si no s'hagueren consignat estos criteris de prioritat o s'hagueren esgotat els consignats o, si és el cas, no s'haguera confirmat la sol·licitud, seran adjudicats d'ofici en qualsevol de les places disponibles. A este efecte, s'adjudicarà el primer centre de la localitat, subàrea, àrea o, si és el cas, província amb lloc en el mateix orde en què apareguen publicats.

2. Llistats provisionals

[Data Pub.: 21/07/2021]

2.1. Reclamacions

Els participants disposen d'un termini de 2 dies hàbils, a partir de l'endemà al de la publicació d'esta resolució, per a formular reclamacions.

Les reclamacions es presentaran en l'adreça de correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., en l'escrit hauran de constar les dades següents:

  • Nom i cognoms
  • NIF
  • Cos a què pertany
  • Especialitat o especialitats
  • Objecte i desenrotllament de la reclamació
Más en esta categoría: « MESA SECTORIAL 22 juliol 2021: La Inclusió en la EE // La Inclusión a la EE. FORMACIÓ CENTRES: Regulació del Programa d'activitats formatives de centre // Regulación del Programa de actividades formativas del centro. »
volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".