UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

UGT INFORMA. 9 juny 2021: Carta als centres educatius amb informació relativa al procés vacunació /Carta a los centros educativos con información relativa a la vacunación.

UGT INFORMA. 9 juny 2021: Carta als centres educatius amb informació relativa al procés vacunació /Carta a los centros educativos con información relativa a la vacunación.

Estimada directora, estimat director,

Després de les diferents reunions mantingudes amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a finalitzar el procés de vacunació al personal que treballa als centres educatius, us facilitem la informació següent perquè la feu arribar a tot el personal que treballa al vostre centre, al qual es va administrar la primera dosi de la vacuna durant els mesos de març i abril.

En primer lloc, les citacions per a l’administració de la segona dosi les rebrà cada persona al seu mòbil, a través d’un missatge SMS o d’una telefonada, del departament de salut corresponent al domicili de cada persona.

Per això, és molt important que totes les persones a les quals se’ls haja d’administrar aquesta segona dosi actualitzen les seues dades en l’enllaç següent:

http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/datos-contacto

És fonamental comprovar que les dades que figuren en aquest enllaç són correctes, especialment el número del telèfon mòbil.

Per a poder actualitzar les dades, s’ha de conéixer el número SIP:

  • Algunes persones van rebre la notificació d'alta en SIP després de la primera dosi.
  • Els qui desconeixen el seu número SIP s’han de posar en contacte amb la seua mutualitat perquè li ho notifiquen, ja que la mutualitat disposa dels números SIP assignats als seus mutualistes. Si es donara la situació de no tindre assignat un número SIP, la mutualitat gestionarà amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública l'assignació d'un número SIP.

En els pròxims dies, les persones menors de 60 anys, rebreu un missatge SMS al vostre telèfon mòbil amb el text següent:

SMS

Sigles ****SIP. Es procedirà a citar-lo per a completar la seua vacunació amb una 2a dosi de Pfizer (Comirnaty). Si rebutja vacunar-se amb Pfizer, se’l vacunarà amb AstraZeneca (Vaxzevria). Per a rebutjar vacunar-se amb Pfizer, faça clic ací: ENLLAÇ (al formulari)

Formulari SEGONA DOSI EN VACUNATS AMB ASTRAZENECA COVID-19

Per a més informació, accedisca a: http://coronavirus.san.gva.es/ca/web/vacunacion/vacunas-por-grupos-deedad

Faig constar que:

- Conec l’esquema de vacunació proposat per la Comissió de Salut Pública de 1a dosi amb AstraZeneca (Vaxzevria) i 2a dosi amb Pfizer (Comirnaty).

- Conec els riscos de la decisió de vacunar-me amb la 2a dosi de la mateixa vacuna AstraZeneca que vaig rebre en la 1a dosi, en particular la síndrome de trombosi amb trombocitopènia, poc freqüent, però greu.

- He pres la decisió de rebutjar la vacuna de Pfizer i vacunar-me amb AstraZeneca.

CONFIRMAR

 

 Les persones majors de 60 anys no rebreu l’SMS anterior.

A continuació, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública procedirà a la citació de persones, tant les menors de 60 anys com les majors d’aquesta edat, que es vacunaran amb Pfizer i amb AstraZeneca, en els diferents espais de vacunació corresponents al domicili de cada persona.

Les citacions s’iniciaran el pròxim 21 de juny i la previsió és que finalitzen el 12 de juliol, en les quals s'indicarà el lloc, la data i l'hora per a fer efectiva la vacunació.

D’altra banda, des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública també se’ns ha comunicat el següent:

  • Les persones menors de 65 anys que van passar la COVID-19 abans que se’ls administrara la primera dosi no rebran cap citació, ja que en aquests casos es considera que ja han rebut la pauta completa.
  • Les persones que han passat la COVID-19 després d’administrar-los la primera dosi de la vacuna seran citades quan es complisquen 6 mesos des que van passar la COVID-19.
  • Les persones que estan empadronades en una altra Comunitat Autònoma han de comprovar que tenen la seua SIP activa, entrant en l'enllaç d'actualització de dades assenyalat anteriorment.
  • Les persones que desitgen obtindre el Certificat COVID Digital UE s’ho podrán descarregar des del següent enllaç:

http://coronavirus.san.gva.es/certificado-digital-ue

Una vegada més, us agraïm la vostra col·laboració i el treball que esteu realitzant.

Salutacions cordials.

Signat per Miguel Soler Gracia

09/06/2021 a les 16:03:06

Estimada directora, estimado director,

Después de las diferentes reuniones mantenidas con la Consellería de Sanidad Universal y Salud Pública para finalizar el proceso de vacunación al personal que trabaja en los centros educativos, os facilitamos la información siguiente porque la hagáis llegar a todo el personal que trabaja en vuestro centro, al cual se administró la primera dosis de la vacuna durante los meses de marzo y abril.

En primer lugar, las citaciones para la administración de la segunda dosis las recibirá cada persona a su móvil, a través de un mensaje SMS o de una telefoneada, del departamento de salud correspondiente al domicilio de cada persona.

Por eso, es muy importante que todas las personas a las cuales se los tenga que administrar esta segunda dosis actualicen sus datos en el enlace siguiente:

 http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/datos-contacto

Es fundamental comprobar que los datos que figuran en este enlace son correctos, especialmente el número del teléfono móvil.

Para poder actualizar los datos, se tiene que conocer el número SIP:

Algunas personas recibieron la notificación de alta en SIP después de la primera dosis.
Quienes desconocen su número SIP se tienen que poner en contacto con su mutualidad porque se lo notifican, puesto que la mutualidad dispone de los números SIP asignados a sus mutualistas. Si se diera la situación de no tener asignado un número SIP, la mutualidad gestionará con la Consellería de Sanidad Universal y Salud Pública la asignación de un número SIP.
En los próximos días, las personas menores de 60 años, recibiréis un mensaje SMS a vuestro teléfono móvil con el texto siguiente:

SMS

Siglas ****SIP. Se procederá a citarlo para completar su vacunación con una 2.ª dosis de Pfizer (Comirnaty). Si rechaza vacunarse con Pfizer, se lo vacunará con AstraZeneca (Vaxzevria). Para rechazar vacunarse con Pfizer, haga clic aquí: ENLACE (al formulario)Formulario SEGUNDA DOSIS EN VACUNADOS CON ASTRAZENECA COVID-19

Para mayor información, acceda a:  http://coronavirus.san.gva.es/ca/web/vacunacion/vacunas-por-grupos-deedad

Haya constar que:

- Conozco el esquema de vacunación propuesto por la Comisión de Salud Pública de 1.ª dosis con AstraZeneca (Vaxzevria) y 2.ª dosis con Pfizer (Comirnaty).

- Conozco los riesgos de la decisión de vacunarme con la 2.ª dosis de la misma vacuna AstraZeneca que recibí en la 1.ª dosis, en particular el síndrome de trombosis con trombocitopènia, poco frecuente, pero grave.

- He tomado la decisión de rechazar la vacuna de Pfizer y vacunarme con AstraZeneca.

CONFIRMAR Las personas mayores de 60 años no recibiréis el SMS anterior.

A continuación, la Consellería de Sanidad Universal y Salud Pública procederá a la citación de personas, tanto las menores de 60 años como las mayores de esta edad, que se vacunarán con Pfizer y con AstraZeneca, en los diferentes espacios de vacunación correspondientes al domicilio de cada persona.

Las citaciones se iniciarán el próximo 21 de junio y la previsión es que finalizan el 12 de julio, en las cuales se indicará el lugar, la fecha y la hora para hacer efectiva la vacunación.

Por otro lado, desde la Consellería de Sanidad Universal y Salud Pública también se nos ha comunicado el siguiente:

-Las personas menores de 65 años que pasaron la COVID-19 antes de que se los administrara la primera dosis no recibirán ninguna citación, puesto que en estos casos se considera que ya han recibido la pauta completa.
-Las personas que han pasado la COVID-19 después de administrarlos la primera dosis de la vacuna serán citadas cuando se cumplan 6 meses desde que pasaron la COVID-19.
-Las personas que están empadronadas en otra Comunidad Autónoma tienen que comprobar que tienen su SIP activa, entrando en el enlace de actualización de datos señalado anteriormente.
-Las personas que desean obtener el Certificado COVID Digital UE se lo podrán descargar desde el siguiente enlace:
 http://coronavirus.san.gva.se/certificado-digital-*ue 

Una vez más, os agradecemos vuestra colaboración y el trabajo que estáis realizando.

Saludos cordiales.

Firmado por Miguel Soler Gracia

09/06/2021 a las 16:03:06

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".