UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

UGT INFORMA: Procés de vacunació del personal dels centres educatius - 21 de juny al 12 juliol // Proceso de vacunación del personal de los centros educativos- 21 de junio al 12 juliol.

UGT INFORMA: Procés de vacunació del personal dels centres educatius - 21 de juny al 12 juliol // Proceso de vacunación del personal de los centros educativos- 21 de junio al 12 juliol.

 UGT INFORMA: Procés de vacunació del personal dels centres educatius // Proceso de vacunación del personal de los centros educativos.

Els serveis de Relacions Institucionals s'ha reunit a les 13.30 informant dels següents punts sobre el procés de vacunació del personal dels centres educatius: 

 

1. El personal dels centres educatius es vacunaran entre el dia 21 juny i 12 de juliol.

2. Rebran un SMS en 2 o 3 dies  perquè els menors de 60 anys trien entre PFIZER o ASTRAZENECA. En el cas que l'elecció siga l'Astrazeneca hauran d'omplir un formulari.

3. Els majors de 60 anys, sols podran vacunar-se amb l'ASTRAZENECA.

4. El departament de Salut corresponent segons l'empadronament, enviarà un SMS amb la data de vacunació de la 2na DOSI.

5. Als centres educatius rebran un escrit per poder consultar les dades per si hi ha una errada. Cal comprovar-ho usant el número de SIP.

 ENLLAÇ INFORMACIÓ CONSELLERIA:

El secretari autonòmic d'Educació i FP, Miquel Soler, ha informat els representants dels sindicats educatius, les associacions de directores i directors dels centres i les patronals de l'ensenyament concertat sobre l'organització que ha determinat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a vacunar amb la segona dosi el personal que treballa en els centres educatius.

Cal recordar que Educació i Sanitat tenen establida una comissió de coordinació i durant aquestes setmanes s'ha definit el pla de vacunació del personal dels centres educatius. En aquest context, des de Sanitat, s'ha determinat que els treballadors dels centres educatius reben la segona dosi en el seu respectiu punt de vacunació dependent del departament de salut on cadascú té el seu domicili.

En els pròxims dies cada treballador començarà a rebre un SMS en el seu telèfon mòbil, en què se li indicarà que es procedirà a citar-lo per a completar la seua vacunació amb una segona dosi de Pfizer, i si rebutja vacunar-se amb Pfizer, se'l vacunarà amb AstraZeneca. Per a rebutjar vacunar-se amb Pfizer haurà de clicar en un enllaç que se li facilitarà en el mateix SMS.

Les citacions per a l'administració de la segona dosi les rebrà també cada persona en el seu mòbil, a través d'un SMS o d'una trucada telefònica, del departament de salut corresponent al domicili de cada persona.

Les citacions per part dels corresponents departaments de salut s'iniciaran el pròxim 21 de juny i la previsió és que finalitzen el 12 de juliol. A cada persona se li indicarà el lloc, la data i l'hora per a fer efectiva la vacunació. 

UGT INFORMA: Proceso de vacunación del personal de los centros educativos // Proceso de vacunación del personal de los centros educativos.


Los servicios de Relaciones Institucionales se ha reunido en las 13.30 informante de los siguientes puntos sobre el proceso de vacunación del personal de los centros educativos


1. El personal de los centros educativos se vacunarán entre el día 21 junio y 12 de julio.

2. Recibirán un SMS en 2 o 3 días  porque los menores de 60 años eligen entre PFIZER o ASTRAZENECA. En el supuesto de que la elección sea la Astrazeneca tendrán que llenar un formulario.

3. Los mayores de 60 años, solo podrán vacunarse con el ASTRAZENECA.

4. El departamento de Salud correspondiente según el empadronamiento, enviará un SMS con la fecha de vacunación de la 2na DOSIS.

5. En los centros educativos recibirán un escrito para poder consultar los datos por si hay un error. Hay que comprobarlo usando el número de SIP.

 

ENLACE INFORMACIÓN CONSELLERIA:

El secretario autonómico de Educación y FP, Miquel Soler, ha informado a representantes de los sindicatos educativos, las asociaciones de directoras y directores de los centros y las patronales de la enseñanza concertada sobre la organización que ha determinado la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública para vacunar con la segunda dosis al personal que trabaja en los centros educativos.

Hay que recordar que Educación y Sanidad tienen establecida una comisión de coordinación y durante estas semanas se ha definido el plan de vacunación del personal de los centros educativos. En este contexto, desde Sanidad, se ha determinado que los trabajadores de los centros educativos reciban la segunda dosis en su respectivo punto de vacunación dependiente del departamento de salud donde cada uno tiene su domicilio.

En los próximos días cada trabajador/a empezará a recibir un SMS en su teléfono móvil, en el que se le indicará que se procederá a citarle para completar su vacunación con una segunda dosis de Pfizer y, si rechaza vacunarse con Pfizer, se le vacunará con AstraZeneca. Para rechazar vacunarse con Pfizer deberá hacer clic en un enlace que se le facilitará en el mismo SMS.

Las citaciones para la administración de la segunda dosis también las recibirá cada persona en su móvil, a través de un SMS o de una llamada telefónica, del departamento de salud correspondiente al domicilio de cada persona.

Las citaciones por parte de los correspondientes departamentos de salud se iniciarán el próximo 21 de junio y la previsión es que finalicen el 12 de julio. A cada persona se le indicará el lugar, la fecha y la hora para hacer efectiva la vacunación.

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".