UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

UGT INFORMA DIA 9 juny. ACTUALITZACIÓ FORMALITZADA GVA: Pròrroga 48h pujada programacions oposicions // Prórroga 48 hsubida programaciones oposiciones..

UGT INFORMA DIA 9 juny. ACTUALITZACIÓ FORMALITZADA GVA: Pròrroga 48h pujada programacions oposicions // Prórroga 48 hsubida programaciones oposiciones..

 

 AVÍS IMPORTANT !!!!

UGT INFORMA Des de la subdirecció de personal docent ens comuniquen que a causa dels problemes certificats per informàtica sobre el funcionament irregular de la plataforma per a la pujada de les programacions didàctiques en el dia de hui, es procedirà a prorrogar 48 hores el termini per a la presentació de la programació didàctica. El conseller signarà una ordre per a autoritzar aqueixa pròrroga i si bé, és possible que hui acabe l'accés a l'aplicació a les 12h de la nit (segons comuniquen des d'informàtica), demà amb tota seguretat es podrà accedir a l'aplicació a partir de les 8h del matí.

 

ENLLAÇ GVA

AVÍS AMPLIACIÓ DE TERMINI DE LLIURAMENT DE PROGRAMACIÓ DIDÀCTICA O GUIA DOCENT OPOSICIONS ORDRE 22/2020

El Ministeri d'Assumptes Econòmics i Administració Digital ha vingut informant des del matí de hui 8 de juny 2021 de problemes en el servei @firma per a la identificació en els tràmits electrònics de la GVA. Per això, s'amplia el termini de presentació de programacions didàctiques o guies docents, fixant-se la fi del termini de presentació el dia 10 de juny de 2021.AVISO IMPORTANTE !!!!

UGT INFORMA Desde la subdirección de personal docente nos comunican que debido a los problemas certificados por informática sobre el funcionamiento irregular de la plataforma para la subida de las programaciones didácticas en el día de hoy, se va a proceder a prorrogar 48 horas el plazo para la presentación de la programación didáctica. El conseller firmará una orden para autorizar esa prórroga y si bien, es posible que hoy termine el acceso a la aplicación a las 12h de la noche (según comunican desde informática), mañana con toda seguridad se podrá acceder a la aplicación a partir de las 8h de la mañana.

 

ENLACE GVA

AVISO AMPLIACIÓN DE PLAZO DE ENTREGA DE PROGRAMACIÓN DIDÁCTICA O GUÍA DOCENTE OPOSICIONES ORDEN 22/2020

El Ministerio de Asuntos Económicos y Administración Digital ha venido informando desde la mañana de hoy 8 de junio 2021 de problemas en el servicio @firma, para la identificación en los trámites electrónicos de la GVA. Por ello, se amplía el plazo de presentación de programaciones didácticas o guías docentes, fijándose el fin del plazo de presentación el día 10 de junio de 2021.

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".