UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

UGT INFORMA: Pròrroga 48 hores pujada programacions didàctiques. // Prórroga 48 horas subida programaciones didácticas.

UGT INFORMA: Pròrroga 48 hores pujada programacions didàctiques.  // Prórroga 48 horas subida programaciones didácticas.

 AVÍS IMPORTANT !!!!

UGT INFORMA Des de la subdirecció de personal docent ens comuniquen que a causa dels problemes certificats per informàtica sobre el funcionament irregular de la plataforma per a la pujada de les programacions didàctiques en el dia de hui, es procedirà a prorrogar 48 hores el termini per a la presentació de la programació didàctica. El conseller signarà una ordre per a autoritzar aqueixa pròrroga i si bé, és possible que hui acabe l'accés a l'aplicació a les 12h de la nit (segons comuniquen des d'informàtica), demà amb tota seguretat es podrà accedir a l'aplicació a partir de les 8h del matí.

 

ENLLAÇ GVAAVISO IMPORTANTE !!!!

UGT INFORMA Desde la subdirección de personal docente nos comunican que debido a los problemas certificados por informática sobre el funcionamiento irregular de la plataforma para la subida de las programaciones didácticas en el día de hoy, se va a proceder a prorrogar 48 horas el plazo para la presentación de la programación didáctica. El conseller firmará una orden para autorizar esa prórroga y si bien, es posible que hoy termine el acceso a la aplicación a las 12h de la noche (según comunican desde informática), mañana con toda seguridad se podrá acceder a la aplicación a partir de las 8h de la mañana.

 

ENLACE GVA

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".