UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

OPOSICIONS 2021: Anunci sorteig sobre prova B// Anuncio sorteo sobre prueba B

OPOSICIONS 2021:  Anunci sorteig sobre prova B//  Anuncio sorteo sobre prueba B

OPOSICIÓ INGRÉS (ORDRE 20/2021) - Anunci sorteig sobre prova B

Es posa en coneixement d'aquelles persones interessades en el procediment d'oposicions a cossos docents que està duent a terme aquesta Conselleria que el pròxim dia 29 de maig (dissabte) a les 7 hores es procedirà a realitzar el sorteig per a obtindre el número únic de sobre que ha de regir la realització de la part B de la primera prova de la majoria d'especialitats convocades.

Aquest sorteig es realitzarà en la seu de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport (Av. Campanar, 32 València).


OPOSICIÓN INGRESO (ORDEN 20/2021) - Anuncio sorteo sobre prueba B

Se pone en conocimiento de aquellas personas interesadas en el proccedimiento de oposiciones a cuerpos docentes que está llevando a cabo esta Conselleria que el próximo día 29 de mayo (sábado) a las 7 horas se procederá a realizar el sorteo para obtener el número único de sobre que ha de regir la realización de la parte B de la primera prueba de la mayoría de especialidades convocadas.

Dicho sorteo se realizará en la sede de la Conselleria de Educación, Cultura y Deporte (Av. Campanar, 32 Valencia).

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".