UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

ACONSEGUIT Oposicions 2021: ORDRE REVOCACIÓ. Després de la reclamació d'UGT Ensenyament, s'amplia la presentació de la programació i guia docent fins el 8 de juny.

ACONSEGUIT Oposicions 2021: ORDRE REVOCACIÓ. Després de la reclamació d'UGT Ensenyament, s'amplia la presentació de la programació i guia docent fins el 8 de juny.

Oposicions 2021:

ORDRE per la qual es revoca parcialment l’Ordre 22/2020, de 23 de novembre, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoca el procediment selectiu d’ingrés, i el procediment per a l’adquisició de noves especialitats en els cossos docents de professors d’Ensenyament Secundari, professors d’escoles oficials d’idiomes, professors de Música i Arts Escèniques, professors d’Arts Plàstiques i Disseny i professors tècnics de Formació Professional.

Després de la reclamació des d'UGT Ensenyament PV  a la Conselleria d'Educació, s'amplia fins el 8 de juny el termini per a presentar telemàticament la programació didàctica o la guia docent a través de la seu electrònica de la Generalitat    

 

 ENLLAÇ SEU ELECTRÒNICA. 

Recordeu també les dates clau de la fase d'oposició:

  • Dissabte 22 de maig: Part A de la primera prova.
  • Dissabte 29 de maig: Part B de la primera prova.
  • Dimarts 8 de juny: Dia límit per a presentar telemàticament la programació didàctica o la guia docent.
  • A partir del 28 de juny: Defensa davant dels tribunals de la programació didàctica o la guia docent presentada.

INFORMACIÓ D'INTERÈS. 

Les persones aspirants admeses en el procediment selectiu, així com les excloses que hagen interposat recurs d'alçada pendent de resolució, hauran de presentar telemàticament la programació didàctica, d'acord amb la base 7.2.1.2.b de la convocatòria.

Tràmit telemàtic per a la presentació de la programació didàctica

♦️Guia d'usuari per a la presentació de la programació didàctica.

♦️Ajuda per a la tramitació telemàtica.
♦️Presentació telemàtica (disponible a partir del 29 de abril) - accés al tràmit telemàtic.


Suport tècnic per a la tramitació telemàtica
♦️Llistat de preguntes freqüents

♦️Dubtes i problemes amb l'ús de CL@VE: telèfon 060 (servei prestat per l'Administració General de l'Estat, +34 902887060 per a trucades des de fora d'Espanya)
♦️Problemes amb la instal·lació i l'ús de certificats electrònics de l'Agència de Certificació de la Comunitat Valenciana (ACCV): telèfons 902482481 o 963866014. O emplenant el formulari en http://www.accv.es/contacta
https://www.accv.es/contacta/
♦️Altres problemes tècnics amb el tràmit: telèfon 961040504. Horari d'atenció: de dilluns a dijous de 8h a 19h i divendres de 8h a 15h.
♦️Dubtes sobre la convocatòria: telèfon 012 (963866000 per a trucades des de fora de la Comunitat Valenciana)


                                                                                                              Oposicions2021:

Después de la reclamación desde UGT Enseñanza PV  a la Consellería de Educación, se amplía hasta el 8 de junio el plazo para presentar telemáticamente la programación didáctica o la guía docente a través de la sede electrónica de la Generalitat    


                                                                                                      ENLACE SEDE ELECTRÓNICA.

 Recordáis también las fechas clave de la fase de oposición:

  -Sábado 22 de mayo: Parte A de la primera prueba.
  -Sábado 29 de mayo: Parte B de la primera prueba.
  -Martes 8 de junio: Día límite para presentar telemáticamente la programación didáctica o la guía docente.
  -A partir del 28 de junio: Defensa ante los tribunales de la programación didáctica o la guía docente presentada.

INFORMACIÓN DE INTERÉS:

Las persones aspirantes admitidas en el procedimiento selectivo, así como las excluidas que hayan interpuesto recurso de alzada pendiente de resolución, tendrán que presentar telemáticamente la programación didáctica, de acuerdo con la base 7.2.1.2.b de la convocatoria.

Trámite telemático para la presentación de la programación didáctica
♦️Guía de usuario para la presentación de la programación didáctica.
♦️Ayuda para la tramitación telemática.
♦️Presentación telemática (disponible a partir del 29 de abril) - acceso al trámite telemático.


Apoyo técnico para la tramitación telemática
♦️Listado de preguntas frecuentes
♦️Dudas y problemas con el uso de CL@VE: teléfono 060 (servicio prestado por la Administración General del Estado, +34 902887060 para llamadas desde fuera de España)
♦️Problemas con la instalación y el uso de certificados electrónicos de la Agencia de Certificación de la Comunidad Valenciana (ACCV): teléfonos 902482481 o 963866014. O rellenando el formulario en http://www.accv.es/contacta
https://www.accv.es/contacta/
♦️Otros problemas técnicos con el trámite: teléfono 961040504. Horario de atención: de lunes a jueves de 8h a 19h y viernes de 8h a 15h.
♦️Dudas sobre la convocatoria: teléfono 012 (963866000 para llamadas desde fuera de la Comunidad Valenciana)

 

 

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".