UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

CONCURS DE TRASLLATS: Llistats d'adjudicacions definitives Secundària, FP, Ensenyaments Artístics i Escola d'Idiomes// Listados de adjudicaciones definitivas Secundaria, FP, Enseñanzas Artísticas y Escuelas Idiomas.

CONCURS DE TRASLLATS: Llistats d'adjudicacions definitives Secundària, FP, Ensenyaments Artístics i Escola d'Idiomes// Listados de adjudicaciones definitivas  Secundaria, FP, Enseñanzas Artísticas y Escuelas Idiomas.

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT.

Adjudicació definitiva

Nota: la web del Ministeri no publica la sobrepuntuació del subapartat 6.7 que es produeix en aquelles comunitats on existeix llengua cooficial.

Contra les adjudicacions definitives de destins no és possible cap reclamació, sense perjudici del que s'estableix en la base 22 de la convocatòria.

Els participants que hagen obtingut destinació en més d'un cos, o bé hagen obtingut una segona destinació en un cos diferent d'aquell en el qual tingueren destinació definitiva, hauran d'optar per un d'aquests del 14 al 23 de maig de 2021, a través d'OVIDOC. Si no es realitza aquesta opció en el termini indicat, s'haurà de prendre possessió de la plaça obtinguda corresponent al cos des del qual s'ha participat en situació de servei actiu.

 

Consulta de destinacions: plataforma OVIDOC


Concurso de traslados de ámbito estatal para personal docente no universitario 2020-2021.

Resolución definitiva  Cuerpos de profesores de Enseñanza Secundaria, Formación Profesional, Enseñanzas Artísticas y Escuelas de Idiomas
Listados de adjudicaciones definitivass

  • Listados alfabéticos generales, por apellidos (Publicados en la web el 13 de mayo de 2021)
  1. Listado de participantes. Letras A-EEnlace externo, se abre en ventana nueva PDF
  2. Listado de particpantes. Letras F-LEnlace externo, se abre en ventana nueva PDF
  3. Listado de participantes. Letras M-QEnlace externo, se abre en ventana nueva PDF
  4. Listado de particpantes. Letras R-ZEnlace externo, se abre en ventana nueva PDF

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".