UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

UGT INFORMA: UGT firma l'acord d'acreditació de la capacitat de tutela dels docents de les especialitats d'ensenyaments artístics.

UGT INFORMA: UGT firma l'acord d'acreditació de la capacitat de tutela dels docents de les especialitats d'ensenyaments artístics.

En aquest ENLLAÇ  podeu veure la documentació completa relacionada amb la signatura per part d'UGT i altres sindicats en relació a l'acord d'acreditació de la capacitat de tutela dels docents de les especialitats d'ensenyaments artístics.


En este ENLACE podéis ver la documentación completa relacionada con la firma por parte de UGT y otros sindicatos en relación en  el acuerdo de acreditación de la capacidad de tutela de los docentes de las especialidades de enseñanzas artísticas.


volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".