UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

OPOSICIONS. S'iniciaran el 22 de maig amb 22.912 aspirants admesos// Se iniciarán el 22 de mayo con 22.912 aspirantes admitidos.

OPOSICIONS. S'iniciaran el 22 de maig amb 22.912 aspirants admesos// Se iniciarán el 22 de mayo con 22.912 aspirantes admitidos.

Les oposicions docents s'iniciaran el 22 de maig amb 22.912 aspirants admesos

- Publicació de la llista definitiva d'aspirants admesos (consultar ací).
- Hi haurà 474 tribunals examinadors per a 3.542 places docents de Secundària i altres cossos.La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha publicat al DOGV (consultar acíla relació dels tribunals d'oposicions a Secundària i altres cossos i ja es pot consultar ací (consultar aci) el llistat definitiu dels 22.912 d'aspirants admesos de les 67 especialitats.

Per comarques, a les d'Alacant les llistes definitives d'aspirants inclouen 7.057 persones, a les de Castelló 2.374 i a les de València 13.481 persones aspirants.

Advertida una errada en la resolució publicada hui, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport informa que la primera prova de l'oposició serà el dia 22 de maig i la segona el 29 maig i no el 15 i el 22 de maig com s'ha publicat. La correcció d'errades pertinent es publicarà al DOGV els pròxims dies.

Per tant, la fase d'oposició començarà el dissabte 22 de maig amb la celebració de la part A de la primera prova, que consisteix en el desenvolupament, per escrit, d'un tema triat per l'aspirant dels que traga a l'atzar el tribunal de manera proporcional al nombre de temes del temari de cada especialitat.

L'examen de la part B de la primera prova tindrà lloc el dissabte 29 de maig. En aquest cas es tracta d'una prova pràctica que permetrà comprovar que es té una formació científica i un domini de les habilitats tècniques corresponents a l'especialitat a la qual s'opta.

La resta del calendari previst continua igual. A partir del 28 de juny s'iniciarà la defensa davant dels tribunals examinadors de la programació didàctica o la guia docent presentada, que inclou també la preparació i exposició oral d'una unitat didàctica o un bloc temàtic.

Després de la finalització de la fase d'oposició tindrà lloc la fase del concurs de mèrits.  

Las oposiciones docentes se iniciarán el 22 de mayo con 22.912 aspirantes admitidos

- Publicación de la lista definitiva de aspirantes admitidos (consultar aquí)
- Habrá 474 tribunales examinadores para 3.542 plazas docentes de Secundaria y otros cuerpos.


La Conselleria de Educación, Cultura y Deporte ha publicado en el DOGV (consultar aquí) la relación de los tribunales de oposiciones a Secundaria y otros cuerpos y ya se puede consultar aquí (consultar aquí) el listado definitivo de los 22.912 de aspirantes admitidos de las 67 especialidades.

Por comarcas, en las de Alicante las listas definitivas de aspirantes incluyen 7.057 personas, en las de Castelló 2.374 y en las de València 13.481 personas aspirantes.

Advertido un error en la resolución publicada hoy, la Conselleria de Educación, Cultura y Deporte informa de que la primera prueba de la oposición será el día 22 de mayo y la segunda el 29 mayo, y no el 15 y el 22 de mayo como se ha publicado. La corrección de errores pertinente se publicará al DOGV los próximos días.

Por lo tanto, la fase de oposición empezará el sábado 22 de mayo con la celebración de la parte A de la primera prueba, que consiste en el desarrollo, por escrito, de un tema elegido por el aspirante de los que saque al azar el tribunal de manera proporcional al número de temas del temario de cada especialidad.

El examen de la parte B de la primera prueba tendrá lugar el sábado 29 de mayo. En este caso se trata de una prueba práctica que permitirá comprobar que se tiene una formación científica y un dominio de las habilidades técnicas correspondientes a la especialidad a la cual se opta.

El resto del calendario previsto continúa igual. A partir del 28 de junio se iniciará la defensa ante los tribunales examinadores de la programación didáctica o la guía docente presentada, que incluye también la preparación y exposición oral de una unidad didáctica o un bloque temático.

Después de la finalización de la fase de oposición tendrá lugar la fase del concurso de méritos.volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".