UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

JQCV: Prova extraordinària C1 valencià a persones que no han aconseguit plaça en les proves de juny // Prueba extraordinaria C1 valenciano a personas que no han conseguido plaza en las pruebas de junio.

JQCV: Prova extraordinària C1 valencià a persones que no han aconseguit plaça en les proves de juny // Prueba extraordinaria C1 valenciano a personas que no han conseguido plaza en las pruebas de junio.

La JQCV convocarà una prova extraordinària del C1 de valencià per a les persones aspirants que no han aconseguit plaça en les proves de juny.

 

- En la prova de C1 de juny s'han inscrit 26.080 persones i s'ha adjudicat plaça per sorteig a 13.735.
- Les 12.345 persones inscrites que no han obtingut plaça podran matricular-se del 17 al 21 de maig per a fer la prova al setembre.
- El resultat del sorteig de l'admissió de juny es pot consultar en la web de la JQCV.

 

La Conselleria d'Educació Cultura i Esport convocarà una prova extraordinària del nivell C1 de valencià de la JQCV  al setembre, per a atendre totes les persones inscrites en la prova ordinària del mes de juny vinent que no han obtingut plaça davant de la limitació de matrícules imposada per la pandèmia.

La convocatòria ordinària d'enguany, limitada per la necessitat de garantir les mesures de protecció i prevenció contra la pandèmia, ha oferit un total de vora 14.000 places. Per a cobrir-les s'ha realitzat un sorteig entre les 26.080 persones inscrites per a fer la prova. Les persones aspirants poden consultar el resultat del sorteig en la web de la JQCV  (consultar ací).


La prova del C1 de juny es farà: el dia 12, la primera part, (expressió i interacció oral); i el 26, (comprensió escrita, estructures lingüístiques i expressió i interacció escrites).

Recordar que el termini per a la matrícula i el pagament de la taxa per a totes aquelles persones inscrites que han obtingut plaça en les proves de juny del nivell C1 és del 28 d'abril al 5 de maig, ambdós inclosos.


La prova extraordinària es realitzarà: el dissabte 11 de setembre (àrea d'expressió i interacció oral) i  tindrà caràcter eliminatori. I el dissabte 25 de setembre, (comprensió escrita, d'estructures lingüístiques i d'expressió i interacció) als aspirants que  han superat el mínim exigit  en la primera jornada.

La matrícula i el pagament de la taxa s'haurà de realitzar entre el 17 i el 21 de maig per via telemàtica.

 

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".